Toysdaily 玩具日報

1:4 Endoskeleton T骨中伏

回復  不肖生

我先唔討論佢地換唔換俾我,但我住屯門,如果我要再拎出去再拎返黎走多轉你估&#258 ...
kenso23 發表於 20-4-2013 01:43 AM

無人話唔畀你憤怒,
但你電話都唔打去問就認定
[我現在拿回去他們又可說我自己換了普通版]
咁仲唔係被害妄想? 你仲有說話好講?
Calm down, call HT first and see if u need to take the whole box.:(
kenso23 Ching. Production line properly made a mistake. Like darknight Cling said "Calm down". Just give them a call and explain what is happening to your order. HT should be able to arrange an exchange for you. Hope everything will turn out well.
盡快去換啦師兄…你張單有寫你係特別版架嘛,點會唔換比你:73:
件貨冇色認佢會唔會話偷龍轉鳳。
現在派的都是動漫節版,怎會說你拿普通版去掉包呢?你想多了
去取貨既ching要睇睇個啡盒有冇2重膠紙,有就冇問題,我琴日羅佐2件都系啡盒底部2重膠紙,打開check裏面過系全新冇開既(裏面個盒重有2個圓貼封住),所以好大機會系工廠出貨搞錯,如果單封既,建議取貨后附近打開睇睇。
我打電話去問完會update俾大家聽佢地點覆我,好彩的是現在只派動漫版,相信佢地都會換俾我的。但之後攞貨的大大真係要小心check check!
放心,佢地一定換俾你的!
我打電話去問完會update俾大家聽佢地點覆我,好彩的是現在只派動漫版,相信佢地都會換俾我的。但之後&#2588 ...
kenso23 發表於 20-4-2013 09:03 AM

明白你心情, 但都未同HT了解清楚就開post發洩, 咁又衝動咗{:1_204:}
嗱, 換到嘅話記住上嚟讚返呀:57:
要行多轉又真係慘d既:80:
祝ching成功換到~ {:1_226:}
HT 已通知可以攞返去換
恭喜ching可以換到,不過行多趟就真系幾麻煩,
建議其他大大比晒錢後在店內OR左近開來看清楚