Toysdaily 玩具日報

查看: 13524|回復: 36

1:4 Endoskeleton T骨中伏

我昨晚到門市取1�4 Endoskeleton with bonus part, 紙皮箱上寫著是special edition, 當時我已問店員可否打開check,但他們說不可以。回去後打開紙皮盒才發現內裏只是普通版,得一支槍,我想問我現在可以怎樣做?另外我住得比較偏遠,為什麼當時店員連開盒check的機會也沒給我?我現在拿回去他們又可說我自己換了普通版,為此事本人感到十分無奈和忿怒
都要攞返去換,下次去附近老麥坐低慢慢check完先走:38:
睇怕以後真的要用手機拍下打開紙皮箱的整個過程留下作證據了....:die:
我昨晚到門市取1�4 Endoskeleton with bonus part, 紙皮箱上寫著是special edition, 當時我已問店員可否打 ...
kenso23 發表於 20-4-2013 01:25 AM

你有無check清楚?? 第二支槍係喺個盒嘅第二層個噃{:1_203:}
回復 1# kenso23

你問都未問就自己被害妄想把鬼咩~
再講,今日派得嘅貨都應該係動漫特別版,所以換做普通版嘅可能性唔高囉~
爭在人地會唔會屈你拎走支鎗啫~
咁入面嗰盒個封面有無SP貼紙丫?無就無問題
回復 4# toms110

盒面冇special edition 貼紙,另一支槍應該在海綿上,但我嗰盒海綿係普通版
回復 1# kenso23
可以打去HT問左先!因有番甘上下Size.....
回復 5# 不肖生

我先唔討論佢地換唔換俾我,但我住屯門,如果我要再拎出去再拎返黎走多轉你估攞盒1:4好好玩?甘都叫被害妄想我真係冇野好講
我勸之後攞貨既ching們一定要堅持開盒check
頭像被屏蔽
樓主下層海棉有無枝槍個位?如果無就真係普通版,如果有放槍空位但無槍,可能係放漏件。
回復  不肖生

我先唔討論佢地換唔換俾我,但我住屯門,如果我要再拎出去再拎返黎走多轉你估&#258 ...
kenso23 發表於 20-4-2013 01:43 AM

師兄好坦白講,你家住邊度,同買HT嘢係無直接關係,
你假如真係咁怕抽出抽入應該附近check清楚先走,至於邊度check真係閣下自理,
可以提供建議去附近麥記,coffee shop,公園甚至後樓梯都得,
唔好下下講到HT好冇道義咁,
你去其他鋪頭買其他嘢時都知有可能要拎返買嗰間鋪換啦。
回復 13# chshting

我唔介意誰對誰錯了,但相信各位ching如果同我一樣點都會有唔開心吧!
應該係入箱時出錯...因為見其他師兄開箱圖係連主包裝盒上都有貼紙
而且海綿位係多一枝槍,,,而且現在應該只係派緊動漫節單...所以一定全部係特別版
所以師兄應該扲返去HT換就可以..佢地無得屈你...但師兄就唔好彩要跑多一轉了..

下次擔心咪到咐近公園慢慢check清楚先返歸, 就算店內比你check都有機會check唔到. 人地都無話唔換比你, 禁易忿怒好易高血壓, take it easy.