Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Brave Gokin Grendizer (BRAVE40)巨靈神開訂

咁arm之嘛!CM除左隻戰國魔神外,真係無咩好野。

quote]快覆得你呀, 一嘛,時打錯姐, 更係打死都唔再入啦.......................
雖然佢之後出&#2 ...
CombattraV 發表於 31-10-2013 06:00 PM [/quote]
胸多桔少......:cool:
咁arm之嘛!CM除左隻戰國魔神外,真係無咩好野。

quote]快覆得你呀, 一嘛,時打錯姐, 更係打死都唔 ...
馬仔 發表於 31-10-2013 07:56 PM

其實本身真係有唸過入, 因為自己都幾鍾意巨靈神, 但見啲師兄嘅comment..........都係算la:cool:............
其實本身真係有唸過入, 因為自己都幾鍾意巨靈神, 但見啲師兄嘅comment..........都係算la:co ...
CombattraV 發表於 31-10-2013 09:53 PM

等埋我果隻開盒report先啦......{:1_226:}
啱啱偷少少時間,開出嚟玩咗陣。

手肘關節位,真係必花,除非你唔屈佢隻手。:die:

小小QC問題,的確係有,但大體我好滿意。希望今晚抽到空。
造形真係一流,而且非常重手。喺關節嘅伸出,隱藏方面,絕對感受到CM'S嘅誠意。
啱啱偷少少時間,開出嚟玩咗陣。

手肘關節位,真係必花,除非你唔屈佢隻手。:d ...
你好 發表於 31/10/2013 11:41 PM

快啲快啲, 等你出po . :73: