Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Brave Gokin Grendizer (BRAVE40)巨靈神開訂

金屬色, 黑色同彩色.....................3色雪糕!!
馬仔 發表於 24-4-2013 12:37 PM

唔洗咁毒嘛..............:time:
佢一日唔啤爆套模, 都死不擺休................:time:

唔洗咁毒嘛..............
ray文 發表於 24-4-2013 12:44 PM
冇金屬色就唔買 la
蒸粉開訂Brave Gokin Grendizer (BRAVE40)巨靈神 $198X,好似幾正但又好貴
mio338 發表於 19-4-2013 06:18 PM

見到葵芳孤注貼出的訂貨紙, 開價平過蒸粉兩魚, 連兩間批發ELXXX和ASXX GOXX都唔夠佢平.:71:
平兩魚,咁又可以諗下喎,超合金魂,SR合金,再整隻CMS~
唔該晒CHING提供資訊~
係唔係7月有得玩?
係唔係7月有得玩?
gungungogo 發表於 24-7-2013 12:19 PM

星期日的WF仍然要用試辦展示, 相信要等下個月
    http://cmscorp.sakura.ne.jp/blog/2013/07/post-147.html
有gx04s都唔會再入哩隻啦!!
都唔知cms出哩隻出黎做咩!
出太寶郎果d未出過經典野仲好啦!
呢隻其實幾有70-80年代鈍鈍哋嗰D味道, 但CM's嘅定價可唔可以搵次相宜D呀! 次次都兩隻金牛, 殺人咩?
發售延期, 日期未定(COPIED FROM CMS OFFICIAL BLOG)

【お知らせとお詫び】

このグレンダイザーですが、当初は7月で発売をご案内をしておりましたが

発売を延期させて頂いております。発売時期を現在調整中ですので

詳細が決まりましたら改めてお知らせ致しますので今しばらくお待ち下さい。

お待ち頂いております皆様には深くお詫び申し上げます。
發售延期, 日期未定(COPIED FROM CMS OFFICIAL BLOG)

【お知らせとお詫& ...
redfish 發表於 16-8-2013 11:07 AM

收唔够訂,再拖一拖???
太貴,唔會買,留番d錢買唔多鐵既光速電神好過。
馬仔 發表於 19-4-2013 08:28 PM

还是觉得光速电神好,心头大爱
又改期? 熱情一過...攪到越來越唔想入了... 加單問有無大大知,MP17係咪都改左? 本身七月尾出
剛剛在孤仔見到CMS巨靈神紙皮箱, 應該今日派左
頭像被屏蔽