Toysdaily 玩具日報

查看: 6539|回復: 14

[LBX] 友情的羈絆 LBX

第一次放圖..
以下圖片傷眼 呢2架lbx平衡設計得唔係幾好阿基里斯+帝王

武器

阿里基斯 foot 啲pc

最後緊係改造   

謎のLBX

續......
回復 1# sosiuhong525

貼圖教學

http://toysdaily.com/discuz/thread-1378-1-1.html

希望幫到樓主
回復 2# 歐叉獅子
我想問下 URL 係咪圖片個網趾??
回復 3# sosiuhong525

是的
回復 4# 歐叉獅子

我唔知點解 次次咁做 都死圖
回復 5# sosiuhong525

圖片的LINK是甚麼?
回復 6# 歐叉獅子

flickr.com/photos/95070632@N03/8662903418/in/photostream開頭加番www.
回復 7# sosiuhong525

這個是網頁, 不是圖片LINK, 所以是貼不到的

圖片link是"farm9.staticflickr.com/8265/8662903418_bfec8bc5c2.jpg", 你自己在該網頁找找看吧

都不是".jpg"尾:(
回復  歐叉獅子

flickr.com/photos/95070632@N03/8662903418/in/photostream開頭加番www.
sosiuhong525 發表於 19-4-2013 05:40 PM

正常應該係有.JPG尾好似咁,http://farm9.staticflickr.com/8239/8662903202_fd16252977.jpg
回復 8# 歐叉獅子

請問 圖片在 網頁 邊到??
第一次用..
回復 11# sosiuhong525

打開閣下的網頁上,已經show了你的圖片
右click該圖片,會有尺寸選擇
選取適合尺寸後,會show該尺寸的圖片
最後再右cIick圖片,選”圖片屬性”,就會見到圖片Iink
回復 12# 歐叉獅子

THANK very much~~!!
回復 1# sosiuhong525

不錯的多圖分享,謝謝大大
Very hard to see the photos, appreciate if you can repost!
Really wanna see the last pic :)

Thanks for sharing btw.