Toysdaily 玩具日報

MEDICOM RAH RIDER 古迦 外拍 (+友情客串)

今日放假即刻帶Kuuga去影想 , 唔駛次次都帶BLACK同影月

古迦 : 看我的變身

古迦 : 我都想揾返架車

友情客串---桃塔羅斯
場記 : 桃塔羅斯開功喇 ! 唔好掛住飲咖啡

桃塔羅斯 : 係係係 , 阻鬼住晒 , 今日拍咩呀

桃塔羅斯 : 俺 !

桃塔羅斯 : 參上

桃塔羅斯 : 連我自己都覺得型死

場記 : 今次拍DECADE電影廣告呀 , 唔駛用你招牌Pose , 都係古迦先啦
古迦 : 我都係其中之一的要角 , 請多多支持

桃塔羅斯 : 大家支持吓啦! 雖然我冇份.................

場記 : 你兩個企係一齊影多張收工喇
桃塔羅斯 : 仲整張合照................

桃塔羅斯 : 古迦 ! 咪走住

古迦 : 咩事呢

桃塔羅斯 : 做咩你咁高呀  , 出晒位啦
古迦 : 有咩問題呀! 你又唔係主角

桃塔羅斯 : 可惡 , 佛都有火

古迦 : 你想點呀大佬
桃塔羅斯 : 細路 , 下次小心D呀 , 唔好咁串

桃塔羅斯 : 本大爺無時無刻都係高潮呀 , 信唔信又用劍插你pat pat

古迦 : 點解主角都要俾人蝦..................

d相好得:71: ....桃塔羅斯更得好似真嘅一樣.....:34:
:71: :71:   正∼! 支持∼!
拍的真好~12吋真是適合外拍的玩具~
整個拍起來像真人說~ ^^ ~
:handshake: 大大都好捨得呀~ 成隻野訓係草地呀.....
桃塔羅斯 好正真人咁呢!! 好想買ar..:sad:
支持:73:
d相影得好店呀~~
影到同真既一樣:love: