Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: eb1815

大家千其唔好買單, 不排除 hottoys 會.....

ht有時貨不對版都未驚過, 何況只係改變派貨次序
其實......抽籤係指抽單 number, 定係抽時段? 我覺得係抽時段, 即係 HT 抽中邊個時段, 就可以攞貨.

例如, 今次抽中5 月1 日既單, 佢就係 fb 公佈果日既單可以攞. 如果果日好多人訂, 就會再分埋單上既時間了.
Mark7隨機派,都只係因為得800隻,隨時兩個月已經派曬。
但Mark42個量咁大,遲幾日訂櫃台已經話要有心理準 ...
uno12121 發表於 14-4-2013 03:45 PM

同意,依家真正玩家起碼淨係怨排隊黨排哂第一日單,假如日後畀你知道有個遲你一個星期玩嘅比你早一個月玩你又點諗﹖你可能大可以話反正等得耐,唔介意慢慢等,但總有人希望先到先得。唯一可以真正解決派貨問題就只係全批貨一次過出一次過派,再開多間分店同時散貨,到時有訂就有份去拎,你幾時得閒去拎就有得拎,至於拎貨個日多唔多人就貴客自理。不過以HT寧願用大舊錢去喺紅隧的士落廣告都唔肯擺返落figure度,一次過起到萬幾隻貨一定冇可能啦。{:2_266:}
呢件事唔理HT係唔係真係有心做
如果門市唔管理好D前線員工, 繼續求求其其做野立立亂, 搞咩都冇用啦