Toysdaily 玩具日報

查看: 10444|回復: 17

[分享討論] 宜家既PG, MG真係越出越無誠意

PG本來就係一個以顯示機械為重既系列, 由RX78-2到突擊, 越出越靚, 骨架越細緻

去到00已經稍為退步, 而突自直頭係大倒退, 佢重用STRIKE骨架都算, 仲要稍走大部分機械雕刻, 真係
Strike Freedom

MG都係一個強調機械骨架系列, 但近排新出果堆真係不堪入目
以下呢個似乜鬼? 真係不知所謂~!

呢個N年前出既先係路架麻~!!!

吾知SEED D新熱潮會吾會令Bandai出多隻PG?
"以下呢個似乜鬼? " dead pic?
突自重用STRIKE骨架 ????

師兄,你係唔係睇錯左?
why 死圖 ge? is it my problem?
我自己有PG SF,我真係5知佢骨架邊度有重用strike骨架wor,係咪搞錯左?

回復 5# 麻友

:74:
check 3 manuals at the same time, and you will see...
http://www.dalong.net/review/pg/p09/p09_p.htm
http://www.dalong.net/review/pg/p11/p11_p.htm
http://www.dalong.net/review/pg/p13/p13_p.htm
我反而想佢出命運PG 極大光翼
砌番最初的MG,發現是有一張硬紙有個盒咁大的完全品的相,唔知到幾時開始無0左..:57:
why 死圖 ge? is it my problem?
lk_yau 發表於 13-4-2013 10:44 AM

人地禁止盜鏈咪咁囉...
係TD咁得意一直都唔提醒姐...
MG果D ok wo................
回復 8# hompage

同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意同意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我有儲低架!
不過到後嚟因為無位, 同埋愈來愈多蛀蟲...:72:
所以掉哂.........

都係一個回憶......
我反而覺得......

如果笨大真係出多隻SEED角色既PG, 咁就真係不知所謂......
人地禁止盜鏈咪咁囉...
係TD咁得意一直都唔提醒姐...
antitid 發表於 13-4-2013 04:53 PM

點先取消到盜鏈?
講真.....出PG~
UC機正好多~~機械感強
講真.....出PG~
UC機正好多~~機械感強
earth 發表於 14-4-2013 01:38 AM

出都只有出unicorn, 為左變形而無骨架