Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Eternal Wind 永恆的風 ROBOT魂 F91

回復 9# taken

未買呢只ar 玩完之後心動 想收齊F91條line 希望緣分讓我碰到好價吧
回復 8# S.White

當年F91個設定真系可以話系相當前衛了
逃生陣果部tank其實都好特別 不過F91太搶眼了嘿嘿
我都好鐘意F91
見到樓主好有心機咁介紹, 影相, PS
搞到未落R魂坑既我都好想用F91黎做我既第一切
小弟當年在同一時間買下了「馬沙之反擊」和「F91」兩套VCD回家看,起初小弟實在不看好「F91」,但事實上「F91」卻有唔會輸蝕俾「馬沙之反擊」ge魅力!其機體的強勁雖然同Nu-Gundam完全唔同,但係都好吸引,而且也期待「F91」的續集,只可惜續集卻出現响近年的漫畫同Game中:79:
     正如大大所講,F97(即X1)根本比唔上F91,若不是駕駛員的實力,X1早就被秒殺:$
nice report.  nice photos.  support.
F91真係有種好特別既味道, 令人不自覺地愛上佢。
雖然冇話有d咩好華麗既武裝, 但係一對VSBR已經夠哂吸引~
我睇完個分享都即刻跑出去搵, 可惜...
回復  dennistoyS

其實好簡單 你用筆刷畫出眼睛的形狀 然後圖層上右鍵click-混合選項-外發光 然後 ...
qiusheng 發表於 13-4-2013 09:50 PM

唔好意思 都係唔多明
可以出個教學嗎 ths

support! F91都係我最愛既高達
好精采的一個分享!!!!!!!!!!{:1_235:}
the blue one is limited version and it is really expensive. I just bought it in Japan last November and cost about 450
好精彩的報告,好有衝擊力!
F91的確係ROBOT魂最出色既作品黎
而且樓主既相同P圖都好有心機:71:
很詳盡的POST!
睇完师兄的报告想即刻买翻只。
对F91情有独钟。:71:
我又转嚟呢度撑评测了,睇嚟我要补下F91了
秋壕REPORT要支持
同時坐等AC狗盜圖:38: