Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 成為"炎"的GUNBUSTER是無敵的!! SR合金 GUNBUSTER

相片換左第二個地方上載,如有任何問題請告知
我會盡快跟進!!

GUNBUSTER
本身對佢都冇咩興趣...
只係以前機戰見過...見佢出SR合金就搵套動畫黎睇下
睇完之後都係興趣不大...因為我覺得太過誇張...
不過早兩日行街見到佢又賣得幾平...於是就買左返黎啦...

"教練造出來的GUNBUSTER,可不要小看喔!!"

バスタービーム!!!!

バスターコレダー!!!!

腳都有!!

ダブルバスターコレダー!!!!

スーパー!!

イナズマ!!

キック!!!!

バスターホームラン!!
機戰出現過既武器...但係,俾得兩支球棒你又唔俾粒波想點...

呢樣影個陣撻左Q XDDD"
不過單眼加球棒又幾襯喎...

雙棒!!

最終話場面.

"縮退開始"

玩完
雖然對呢套劇既印象唔係咁深...但係呢隻合金玩上手感覺又唔差喎...
扭下影下咁又用左成個下晝...不過佢遲D出既PARTS我就唔入啦...
到時睇其他大大既相當買左就算...

打個分
SR合金 GUNBUSTER: 8/10
雖然合體機能同大部份武器都欠奉
但係玩落都感受到呢隻玩具係有心既...

我最近籌備緊個FB專頁用黎貼下玩具相
大約月尾到先正式發佈
到時如果各位見到既不妨LIKE左佢一齊交流下啦!!
不過更新既速度一定會好慢XDDD"

小弟既其他作品, 請到:
http://blog.yahoo.com/kyo353

各位下次再見!!
本身都幾鐘意E隻野....之前一路有趣想入佢隻超合金.......不過眼見越黎越貴.....冇2千6都入唔到......所以最後放棄左.....之後見到出SR都有D衝動.....不過再見到佢要跟埋D PART先要做到我想要既效果.....加加埋埋又唔太值...最後放棄左..........
呢隻gunbuster真係唔錯呢...........正~:71:
動畫你多看幾次就會感受到味道。
動畫真的好看,相信我過一段時間再去回味,一定有不同的感覺,

樓主拍的真好,恭喜入手好產品{:1_235:}
本身都幾鐘意E隻野....之前一路有趣想入佢隻超合金.......不過眼見越黎越貴.....冇2千6都入唔到......所以最 ...
飛躍之藍 發表於 12-4-2013 02:52 AM

可能我本身冇乜愛,所以淨係買隻本體黎玩都覺得好夠...

師兄,SR GunBuster 無買錯。如果可以買到合金魂重正!
gt3ian 發表於 12-4-2013 09:02 AM

合金魂個隻完全變型同埋裝備係好吸引

不過個價錢都好多級跳左...

呢隻gunbuster真係唔錯呢...........正~
ray文 發表於 12-4-2013 10:49 AM

我影相個時都玩到停唔到手呢

動畫你多看幾次就會感受到味道。
gazza1211 發表於 12-4-2013 02:00 PM

等我有時間再煲多幾佢次先

動畫真的好看,相信我過一段時間再去回味,一定有不同的感覺,

樓主拍的真好,恭喜入手好產品
hi600gg 發表於 12-4-2013 07:59 PM

既然咁多位大大都推薦多看幾次...
那我就真的要找時間再回味吧{:1_228:}
等緊再版的超合金魂