Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 買唔起 Iron Man 的 Hall of Armor ... ... 只好 (p.1巳加相)

大大,我都係print了6張一樣size出來自己貼
toysbear 發表於 10-4-2013 02:54 PM

Hi ching,

如用用你那個file 1:1 print 岀來,高度差小小
可否告知實際尺寸?
thank you very much
好勁師兄 咁都比你諗到。
我都放棄啦。太貴!
Hi ching,

如用用你那個file 1:1 print 岀來,高度差小小
可否告知實際尺寸?
thank you ve ...
babycar 發表於 10-4-2013 10:43 PM

大大,我無理個高度,只度好了左右闊度就print,我個望上眼覺得差不多就算了。
我個file 是A3 size,如果你想再長,拉高DD。
好多人同樓主一樣....$4900唔係買唔起
應該只係覺得唔值得使$4900買6個箱者
咁之後果d mk42? 再之後呢果d ...
lili 發表於 10-4-2013 06:27 PM

多謝大大比個good!!!!
其實都係,唔係買唔起,只是不值得(個人問題),
而且仲有好多尾數未找... ...
GOOD!!!堅象樣!!!我都係諗住拎左TONY~都係Print出黎
arshing513 發表於 10-4-2013 04:41 PM

多謝大大個good, 到時記得分享一下!!!!
想問下係咪普通一張硬卡紙?
ching 連個地台都print埋?! 好勁~ 正~ {:1_208:}
Ching, could also provide the file to me too, thx in advance.:)
ok 喎!!!!!!!{:1_228:}
好靚啊師兄,同埋我想問最尾嗰張點整?
t兄,正過希腎哥個!{:2_302:}
真正嘅平靚正,樓主好嘢{:1_208:}
$4900買幾舊膠盒.........:45:
等Play廠出果個散買7個,可能2-3K搞掂:71:
Creative! The main point is you get the previous MK1 ~ MK6 so it look awsome!
:71:looks good, well done.