Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 買唔起 Iron Man 的 Hall of Armor ... ... 只好 (p.1巳加相)

Ching可否幫忙整個場景?thx.
Nice work! :71:
真係又平又正呀Ching! Good work
好正, ching 快d分享下呢個傑作, 好似呀 {:1_220:}
樓主是否用這張圖打印再 cut 呢?
回復 1# toysbear

:50:真係睇唔出邊張係紙?師兄,可否分享下制作過程:handshake:,因小弟都係負擔唔起呢set野!:unhappy:
我都睇唔出係紙版...
我估 Ironman 下面果個就係 mk2/mk5 跟既發光地台, 而後面果個就係 Hall of Amor 紙版. 但都係等樓主開估啦.
師兄可唔可以出教學:help:
我估 Ironman 下面果個就係 mk2/mk5 跟既發光地台, 而後面果個就係 Hall of Amor 紙版. 但都係等樓主開估啦.

我都覺得係甘*_*
好正的說~~~
ching可否分享file給大家去印出來呀~~~:handshake:
講真果句其實入果7連hoa返屋企,一定要著哂燈先靚,不過問心買左返黎會成日入電心䦕黎玩咩?玩完又拆,煩死!所以如果用5牛買七連可以一次過用一組電或插蘇我就入!
講真果句其實入果7連hoa返屋企,一定要著哂燈先靚,不過問心買左返黎會成日入電心䦕黎玩咩?玩完又拆 ...
艾倫 發表於 10-4-2013 12:38 PM

所以樓主個紙版 hoa 係一個唔錯既 idea 來嫁, 又唔洗俾電.
所以樓主個紙版 hoa 係一個唔錯既 idea 來嫁, 又唔洗俾電.
audiokids 發表於 10-4-2013 12:44 PM

我本身想自己去膠片鋪界,平靚正!不過我得三個發光地台,mark2,4,5的!所以放棄!
各位大大, 我都係用官方相PRINT出來,真的沒什麼技術可言, 希望各位一起玩.