Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 買唔起 Iron Man 的 Hall of Armor ... ... 只好 (p.1巳加相)

我估 Ironman 下面果個就係 mk2/mk5 跟既發光地台, 而後面果個就係 Hall of Amor 紙版. 但都係等樓主開估啦 ...
audiokids 發表於 10-4-2013 12:09 PM

全中, 大大, 所以各位都做到, 4900.....只可以說.....我真的買不起了.....
各位大大, 我都係用官方相PRINT出來,真的沒什麼技術可言, 希望各位一起玩.
toysbear 發表於 10-4-2013 01:03 PM

可唔可以 share 個 file 出黎呀巴打 :35:
講真果句其實入果7連hoa返屋企,一定要著哂燈先靚,不過問心買左返黎會成日入電心䦕黎玩咩?玩完又拆 ...
艾倫 發表於 10-4-2013 12:38 PM

對, 大大, 除了你提出問題之外, 仲有如果燈壞了,,,,,,  真係同一個棺材無分別.....
Nice DYI, good job bro
可唔可以 share 個 file 出黎呀巴打
berndy1111 發表於 10-4-2013 01:13 PM

大大,已upload,真的只是普通官圖當背版。
對, 大大, 除了你提出問題之外, 仲有如果燈壞了,,,,,,  真係同一個棺材無分別.....
toysbear 發表於 10-4-2013 01:13 PM

棺材•••haha,點只呀!如果七連買返黎,日子耐左,七個一齊開d燈都未必同色tim!
大大,已upload,真的只是普通官圖當背版。
toysbear 發表於 10-4-2013 01:27 PM

cool, thx bro !!
回復 1# toysbear

师兄,比个合成好的版本我,等我自己去打印出黎pose下得唔得啊?
唔該想問下塊紙板係一個紙盒有4面定係就咁2D? thx!!
回復  toysbear

师兄,比个合成好的版本我,等我自己去打印出黎pose下得唔得啊?
teiida 發表於 10-4-2013 02:16 PM

大大,我都係print了6張一樣size出來自己貼
Good Ar :71::71:
大大,我都係print了6張一樣size出來自己貼
toysbear 發表於 10-4-2013 02:54 PM

有 d 難度, 仲未 print 到岩既比例 hahaha
Good idea!!!

不過都要好似師兄咁,齊晒七隻再加bid地台至完滿,成本都好高下。:$
GOOD!!!堅象樣!!!我都係諗住拎左TONY~都係Print出黎:D
好多人同樓主一樣....$4900唔係買唔起
應該只係覺得唔值得使$4900買6個箱者
咁之後果d mk42? 再之後呢果d ironman呢?....點算好....
anyway~  就咁望真係幾可亂真!~ 好正!  樓主俾個good你{:2_297:}