Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] MegaHouse 魔動王 - 地隱俠登場!!!

回復  ray文

如果3字頭,我都 忍唔到手~
六神 發表於 9-4-2013 01:24 PM

相信如果真係3字頭, 會有更多ching忍唔到呢......宜家仲加埋水捲~{:1_197:}
我一集都無睇過{:1_240:}
相信如果真係3字頭, 會有更多ching忍唔到呢......宜家仲加埋水捲~
ray文 發表於 9-4-2013 01:40 PM

超級水捲正好多,師兄似乎會買曬6隻。
我一集都無睇過
狂四郎 發表於 9-4-2013 01:53 PM

點解呀.........咁好睇...........{:1_197:}
超級水捲正好多,師兄似乎會買曬6隻。
六神 發表於 9-4-2013 01:57 PM

睇情況啦, 宜家都入咗4隻喇...........{:1_201:}
點解呀.........咁好睇...........
ray文 發表於 9-4-2013 16:07

搞學校活動那些年:sad:
7月份水倦俠出賓...啊:$.天呀.到時銀包干硬化
7月份水倦俠出賓...啊:$.天呀.到時銀包干硬化
搞學校活動那些年
狂四郎 發表於 9-4-2013 04:34 PM

咁勁.............:58:
7月份水倦俠出賓...啊.天呀.到時銀包干硬化
lmf008 發表於 9-4-2013 06:47 PM

多數會入埋呢.............:71:
7月好多野買{:1_206:}又流川,又pop撒古斯,又$599山羊座{:1_206:}

已經放棄超合金個隻保衛者,仲要水卷俠:47:
Ray文兄又有新post, :71:支持下先!

好彩魔動王毒不深可避過一劫:(
7月好多野買又流川,又pop撒古斯,又$599山羊座

已經放棄超合金個隻保衛者,仲要水卷俠: ...
霸氣膠 發表於 9-4-2013 10:56 PM

冇錯呀, 嚟緊個個月都好金呀.............{:1_200:}
Ray文兄又有新post, 支持下先!

好彩魔動王毒不深可避過一劫
kahn111222 發表於 10-4-2013 09:28 AM

THX Kahn兄十卜, 其實魔動王毒我都不算深, 只不過睇睇吓, 隻地隱又幾得吓, 仲要減咗價, 所以又pat pat痕入埋......{:1_197:}
謝分享~

今次實物比想像中的好~ 待有閒錢會去買一隻:shy: