Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] MegaHouse 魔動王 - 地隱俠登場!!!

又一經典回憶...大地鼓動{:2_270:}
師兄請問"減價後" 依家大約幾$ ??
L.L 發表於 7-4-2013 04:17 PM

大約4魚多二三草啦............{:1_220:}
支持文兄~ 影得好正~
逆天原罪 發表於 7-4-2013 05:27 PM

thx逆天十卜.........:)
又一經典回憶...大地鼓動
dls06519 發表於 7-4-2013 07:14 PM

冇錯呀, 回憶之物一定支持呢~:love:
呢隻都有入...佩服RAY兄既大愛....一如以往, RAY巳相片好正....讚!!! 不過毒性不高   特別係買過3隻超級既朋友, 我已放棄了...真係唔得.......
呢隻日版宜家開始平, 真係抵玩!{:1_203:}
呢隻都有入...佩服RAY兄既大愛....一如以往, RAY巳相片好正....讚!!! 不過毒性不高   特別係買過3隻超級既朋 ...
Usteakum 發表於 8-4-2013 12:02 PM

thx usteakum兄, 其實我原先都諗住入完3隻超級就算.......但睇睇吓呢隻地隱其實都幾ok呢......而且又減咗價......qc都唔錯......fans入得過~{:1_208:}
呢隻日版宜家開始平, 真係抵玩!
宇宙之王者 發表於 8-4-2013 12:22 PM

冇錯, 相信好多ching都係被佢個價錢吸引而入手呢~:36:
thx usteakum兄, 其實我原先都諗住入完3隻超級就算.......但睇睇吓呢隻地隱其實都幾ok呢......而 ...
ray文 發表於 8-4-2013 12:34 PM

好左?? 有改善係好事~!!!!

OT: 我出左分享帖了.......:43:
好左?? 有改善係好事~!!!!

OT: 我出左分享帖了.......
Usteakum 發表於 8-4-2013 12:43 PM

都算ok啦........{:1_214:}
等我去look look先~:43:
依家個價錢係$450.當時忍唔住.買咗....$530.冇啦啦比多$8草
依家個價錢係$450lmf008 發表於 8-4-2013 06:41 PM

依家個價錢又小兩草啦.{:1_201:}
依家個價錢係$450.當時忍唔住.買咗....$530.冇啦啦比多$8草
lmf008 發表於 8-4-2013 06:41 PM

算啦ching都係早買早享受呢.......其實入手時都唔洗4魚半呢......已算抵玩~正!!:43:
依家個價錢又小兩草啦.
六神 發表於 8-4-2013 07:32 PM

係呀, 我都差不多呢個價入, 所以先忍唔到手~:he:
回復 29# ray文

如果3字頭,我都 忍唔到手~