Toysdaily 玩具日報

查看: 22347|回復: 80

[玩具攝影] MegaHouse 魔動王 - 地隱俠登場!!!

2013年3月MegaHouse魔動王 - 地隱俠登場, 其實上年此系列已出齊超級地隱, 水捲及風飄3子..........:78: 亦預料到廠商稍後必會推出埋普通版3子......當時小弟亦打算入齊超級3子便算了, 因為同好多大大一樣未必接受到廠商的QC及手部關節設計.........:unhappy: 但可能始終對魔動王都比較有愛, 所以當見到地隱俠真身時, 亦慢慢地接受起來......:$ 而且小弟並沒有入手壽屋版本, 再加上見到地隱俠價格比訂價回落不少, 所以便更加有衝動入手喇~ 好在今次地隱俠QC都算合格呢.......沒有想像中差, 至於會不會繼續入手之後的水捲同風飄, 就要到時再看看才作決定喇~{:1_197:}

盒面及盒底BOXART設計~

先嚟當然係最經典嘅頭像mode啦~

變回人型魔神型態~

大地神劍出場~

呵呵~我今日行過旺角都買左啊,本來都有諗既,見佢平左,就帶佢返屋企啦~
今次我果隻d手腳關節都算合格,冇手軟腳軟~
望落好正咁喎文兄.....個價又平左咩???
呵呵~我今日行過旺角都買左啊,本來都有諗既,見佢平左,就帶佢返屋企啦~
chinam 發表於 7-4-2013 02:25 AM

:DD...............同我一樣呀.........
今次我果隻d手腳關節都算合格,冇手軟腳軟~
chinam 發表於 7-4-2013 02:26 AM

係呢, 可能不太大期望, 反而今次QC都算唔錯呀~ 如果之後都OK可能會繼續入埋其餘兩子呢~{:1_197:}
望落好正咁喎文兄.....個價又平左咩???
iamfinethankuuu 發表於 7-4-2013 09:32 AM

真係算唔錯呀副會, 上色各樣都OK........而且比訂價平成魚有多都算係咁喇~仲要日版~:)
C兄.條尿布都沒穿上
壽屋個隻我都錯過咗.當時$320架.幾年後MG日版$530:$正體嚟講我個都OK
:67:今次真係唔差,我無講錯,我早買貴左,好唔抵{:1_198:}
C兄.條尿布都沒穿上
lmf008 發表於 7-4-2013 11:41 AM

:DD.........可能太忙唔記得咗.......:(
壽屋個隻我都錯過咗.當時$320架.幾年後MG日版$530正體嚟講我個都OK
lmf008 發表於 7-4-2013 11:49 AM

冇法啦, 大家都錯過咗.......不過睇睇吓呢隻都OK嘅~宜家仲平咗~{:1_220:}
今次真係唔差,我無講錯,我早買貴左,好唔抵
霸氣膠 發表於 7-4-2013 12:08 PM

係呀, 今次QC都算係咁喇.........有所改善, 而且價錢都OK接受(減價後)......唔緊要啦ching~:)
係呀, 今次QC都算係咁喇.........有所改善, 而且價錢都OK接受(減價後)......唔緊要啦ching~
ray文 發表於 7-4-2013 03:41 PM

師兄請問"減價後" 依家大約幾$ ??
支持文兄~ 影得好正~ {:1_211:}