Toysdaily 玩具日報

查看: 9822|回復: 20

[活動展覽] Kinder出奇蛋展覧多圖(手機相,傷眼勿怪)

恐龍定蛇仔對我印象都幾深刻(原因不明)

細個最唔鐘意中既公仔...冇野玩

蝴蝶都幾深印象,可能夠大隻...不過我好討厭昆蟲...

依款船直頭見到個展就係咁搵下有冇佢出現∼

童年惡夢青蛙公仔...又唔靚又冇得玩

果條魚都真係幾特別既玩法

基本上我影既都係曾經擁有過,有興趣既朋友可以去影下相做個紀念∼(係德福2期,UNIXXX對開)
Sofa. Tks yr sharing
無限感謝~傷眼都要睇晒佢。:64:
我以前都有好多,好似見返啲老友咁,,,家下只剩返一SET藍精靈可以保存得到。
無限感謝~傷眼都要睇晒佢。:64:
我以前都有好多,好似見返啲老友咁,,,家下只剩返一SET藍精靈可以保存得到。
無限感謝~傷眼都要睇晒佢。
我以前都有好多,好似見返啲老友咁,,,家下只剩返一SET藍精靈可以保存 ...
凡高 發表於 5-4-2013 10:44 PM

我都見到好多曾經擁有,但一隻都冇係屋企了...細個都係唔識珍惜∼
現場都有藍精靈,不過我冇抽中過所以冇影低:52:
以前細個好似有大力水手同賓利兔果隻貓:D當然都係留不住~
nice pic, good show, thank you~
童年啊!!!!!!!!!
抽極都抽唔到木頭飛機 {:1_225:}
thanks for sharing :64:! It's not 傷眼 at all!!!!!{:1_208:}
Thanks and add marks for your great sharing! :)
以前細個好似有大力水手同賓利兔果隻貓當然都係留不住~
ChrisLamXYZ 發表於 6-4-2013 01:58 AM

影低永久保存啦:)

抽極都抽唔到木頭飛機
Assassin 發表於 7-4-2013 08:57 PM

咩木飛機?

thanks for sharing ! It's not 傷眼 at all!!!!!
70's 發表於 7-4-2013 09:05 PM

Thank you~

Thanks and add marks for your great sharing!
Douglas.M.Saint 發表於 8-4-2013 10:11 AM

Thank you very much:love:
大力水手 同 賓尼兔 系列係我小時候最後
唔睇返真係唔記得~
好多玩具仔都好有心思
反觀宜家d出奇蛋紙玩具,真係唔知講乜好:oh:
自從轉左包裝之後...都好耐未買過出奇蛋啦...
不過...現在 D 玩具真是完全提唔起興趣去買LO~
謝謝分享啊~~~
好細個有段時間買出奇蛋買得好瘋狂(那時好似因為想儲夠唔知幾多張蛋紙換禮物)
大大POST的好多款玩具我都曾經有過~~~
好懷念~~~