Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

排隊有咩用,派籌前實插隊插到暈。
已有mark7!
犯不上走去同人迫同人爭:38:
呢啲限定嘢留返比啲炒家炒燶佢啦:45:
痴線,打左去問個訂價,個價要1880,咁樣食水法,鬼去排
又要排。我放棄了。{:1_204:}
如果佢係賣現貨就差不多:ar:
但係我都唔會去排!又唔係真係“正”到非買不可{:1_225:}
又要排。我放棄了。{:1_204:}
痴線,打左去問個訂價,個價要1880,咁樣食水法,鬼去排
JUNOWONG28 發表於 3-4-2013 06:59 PM

想問ching要落幾錢訂?不過我估一樣排到幾條街。

1880........嘔血:72:
想問ching要落幾錢訂?不過我估一樣排到幾條街。
一名新手 發表於 3-4-2013 07:00 PM

聽到1880,仲會問到時落幾多訂咩?
不過訂得IM最少都要你比1K/FULL PAY啦~
I will wait for the 合金版~~
聽到1880,仲會問到時落幾多訂咩?
不過訂得IM最少都要你比1K/FULL PAY啦~
JUNOWONG28 發表於 3-4-2013 07:02 PM

唉。愈來愈貴。癡x線
selling point 係限量 但 我訂左mk7 仲咩仲訂佢呢 ?
仲有im3 用 avenger 版做promo 係咪夾硬黎左d?{:1_206:}
睇到FB個post第一反應: 嘩正!! :Q
但係諗一諗... 動漫隻Mark VII都有戰損 重要有得換...
如果呢隻同動漫同價甚至貴d 應該炒唔起
Anyway 淨玩合金線 :43:
唔齊件 剩係得BD嘅MK7都可以索價1K9
唉................PASS{:1_203:}
唉...我仲諗緊排唔排  怕後悔SAD~