Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

Hot Toys 可唔可以交代多D隻戰損既規格???
@rtoo 發表於 3-4-2013 05:35 PM

我都想知 {:1_206:}
回復 7# catcat

合金就話姐, 粉紅底加地台減頭彫呢一類限定品對我吸引力麻麻, 重要晨早排隊, X根 {:1_197:}
我估遲D會再開訂,玩家唔洗急wo:38:
有正常mk7,呢隻可以忘記,唔使錢就話排,排完攞咗張卷仲要比錢買,不要鳥,留番比無訂到mk7果d師兄
又一搶$$$力作{:2_273:}
限量""800名?
回復 10# 大猿猴

又係南亞兵團出動之時:67:
我估遲D會再開訂,玩家唔洗急wo:38:
以我理解:

1) 呢隻係戰損版,無輔件俾你換番正常版。

2) 除左俾你訂到個figure及有個鎖匙扣外,張戲飛只係預訂25號電影場次,要25號先可以睇得,無特別著數!

3)又要同排隊黨排餐死,又要同H記做勢!

除非好鍾意戰損Mark7,如果唔係就........我決定棄權!{:2_281:}
我估遲D會再開訂,玩家唔洗急wo
malaubanana 發表於 3-4-2013 05:43 PM

呢隻限定 800 隻喎
我估遲D會再開訂,玩家唔洗急wo
malaubanana 發表於 3-4-2013 05:39 PM

你估? 舊年隻 Avengers mk6 有無開訂呢?
南亞人士又可出動了...要買到..我諗要早成日去排隊先得..好彩有訂到正常mk7....呢隻算了..
南亞人早一晚, 搵一個排隊頭, 跟住第二朝7:00密住密住咁插, 最後一人變一百幾十人 :68:
越來越覺得當日排左隻動漫mark 7 唔抵,門市訂已經平5草 ! 雖然動漫訂多左 bonus part,但得 mark 7 同 mark1 有果隻綠色野,就好似可有可無,我仲要比左入場費...宜家呢隻仲要有靚地台,雖然似之前 avenger 版隻 mark 6 咁無甲換,但動漫版好似排起來沒價值 !
呢隻限定 800 隻喎
berndy1111 發表於 3-4-2013 05:44 PM

鎖匙扣先係限量800個....{:1_237:}
擺到明氹人排隊做勢.