Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 笨大 DX 超合金超時空菜機 VF-25F (早乙女機) 7 月份再販!!

如果超哥你對個個都有咁好既禮節,又點會豎敵太多丫。。。:67:
FRAK 兄,我覺得你唔需要理會喱班菜機友,因為我今日都問過出邊,好多店都話代理果邊會返好少貨 ...
chiu 發表於 1-4-2013 10:55 PM

我訂開野果兩間都係咁講。。。:sad:唔駛客氣:^都係愛菜機之人人啫:)
FRAK兄 PM埋我 THANKS!!
FRAK兄 PM埋我 THANKS!!
FRAK兄。。。平常心啦。。。仲係四月一號呀。。。

Btw,你唔係有另一個方法訂倒咩??!
sundaydriver 發表於 1-4-2013 10:51 PM

有得响舖訂既梗係响舖好啲啦:(話哂有乜損傷都易跟啲:(啲速递好烦架:o
有得响舖訂既梗係响舖好啲啦話哂有乜損傷都易跟啲啲速&#3688 ...
FRAK 發表於 1-4-2013 11:15 PM

Haha :DD 不過訂左無貨咪仲掃興。。。:67:

Anyway!祝FRAK兄買倒心頭好!!
Haha  不過訂左無貨咪仲掃興。。。

Anyway!祝FRAK兄買倒心頭好!!
sundaydriver 發表於 1-4-2013 11:20 PM

多謝:love:新版就係爭呢隻25F咋:die:
請FRAK兄,可PM我嗎??
以前玩變形金剛,堅持同一個模盡量唔好買多過一隻(所以我好少馬格斯跳崖者)。

但係玩 Macross ,中晒毒,早破戒。
一直想要隻VF -25F ,我好怕搞網購,都係鍾意去店鋪買。
尋晚旺角拎福特,順便問下店員有冇得訂。
佢意然講一句:你好彩。然後拎本簿出o黎問我係咪訂。
店員又話貨唔多,就算冇貨今次都唔會賠錢。

我訂鳥,大家留意。
我唔可以開店名,大家估到就去啦!

p.s. 醒目o既師兄一定知我講緊乜
自己買到就算。唔駛多講,
留俾真心有需要o既人。謝謝。

Garycharm 發表於 1-4-2013 09:03 AM

四月一日已過,如部份大大估中,
這只是一個玩笑。

看 TD  過去傳統,
向來容得下  April fool 的小玩笑(thx 各版主),
以往幾次大家也玩的很開心。

今年本來我是開一個新 post 去玩的,
但因為標題接近,
給版主合拼了在這個 post 之內,
相信樓主未必喜歡,
下年再玩的話,我會留意。

曾問我取 pm 的各位大大,
希望我沒有太傷大家的心!
但我相信,會玩具的人總有點童心,
這點小玩笑,大家應該不會太介意。

倒是我覺得最大影響會是給我影射的店子,
聽說今日已給人問過二三十次吧。
小弟始料不及,惟念在我手上還有十多張貴店的訂貨單,
恕罪則箇。

敬祝大家買到心頭好,工作順利,自己和家人都健康、開心、快樂。
回復 84# Garycharm

好衰架:sad:等我仲放工仆出去問{:1_229:}
frak, plz pm me also..
魔術師老本行,之唔係呃人囉!

魔魔豬曳曳!{:1_204:}
Magic is the art of illusion{:1_203:}
四月一日已過,如部份大大估中,
這只是一個玩笑。

看 TD  過去傳統,
向來容得下  April fool  ...
Garycharm 發表於 2-4-2013 01:31 AM

頭像被屏蔽