Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 笨大 DX 超合金超時空菜機 VF-25F (早乙女機) 7 月份再販!!

DX 超合金超時空菜機 VF-25F (早乙女機) 7 月份再販開訂

以前玩變形金剛,堅持同一個模盡量唔好買多過一隻(所以我好少馬格斯跳崖者)。

但係玩 Macross ,中晒毒,早破戒。
一直想要隻VF -25F ,我好怕搞網購,都係鍾意去店鋪買。
尋晚旺角拎福特,順便問下店員有冇得訂。
佢意然講一句:你好彩。然後拎本簿出o黎問我係咪訂。
店員又話貨唔多,就算冇貨今次都唔會賠錢。

我訂鳥,大家留意。
我唔可以開店名,大家估到就去啦!

p.s. 醒目o既師兄一定知我講緊乜。
自己買到就算。唔駛多講,
留俾真心有需要o既人。謝謝。
回復 16# FRAK
可以pm埋我嗎? Tks ...................
..................................................
可以pm埋我嗎? Tks
可以pm埋我嗎? Tks
可以pm埋我嗎?唔該!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
大哥呀,呢度版規唔准開名呀,人地好心講比你知有地方開訂,樓主你重要吋吋貢,無野呀,老馮架咩??你自己諗下邊間落訂是要攞本簿出來登記架
頭像被屏蔽
我無閒情逸置同你嘈交,只是希望樓主留意下自己的態度,人家好心講比大家知開訂的情報,你反過來仲話人,我都係果句,呢度有版規架,希望你尊重吓人,尊重吓版規
頭像被屏蔽
魔術兄,因為你個網跌左入菜坑,可唔可以PM話我知邊到有得訂?:64:

超哥,我又黎嘞

你做左咁多年人,究竟識唔識「禮貌」同「尊重」呢兩個詞語既意思呢?

魔術師兄都係想俾多一個購買渠道同大家分享o者,有 d 人真係怕上網俾卡買野架

又係你自己開個題出黎叫人分享,宜家你多謝都無句不特止,仲要語帶不屑,你話你幾咁無家教呢

做左幾廿年人都唔化既

如果你係有 d 腦筋既人,就會知魔兄佢唔開店舖名一來係費事幫人宣傳,二來就係怕 d 炒家走去「亞」哂 d 貨,到時真正玩家一隻都無

不過算啦,你 d 正常人係唔會明白架嘞
你自己用個死人腦黎唸吓啦,其實大家都係各取所需。如果我晤開喱個 POST 既話。想訂嘢既喱位師兄又點會自己主動識得去問該店是否有得訂呀~~我從來都冇話佢好報料話有店肯開訂喎。你又唔係腦殘。你應該識得唸啦吓嘛。chiu 發表於 1-4-2013 12:23 PM

嘩∼∼∼∼咁樣講嘢都得既!???{:1_236:} 我對以上言論表示深切既遺憾、震驚同憤怒...請大家為CHIU默哀...
呀超哥 今次我都忍唔住要出聲

人地同你好熟呀依家老奉話你知既咩?

好似你咁冇禮貌既人我都係第一次見

話你知又唔該都冇聲 唔話你知又話人懶神秘

咁叻你咪自己去搵方法訂囉洗鬼上黎搵人問咩:78: