Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 笨大 DX 超合金超時空菜機 VF-25F (早乙女機) 7 月份再販!!

如果你覺得自己無問題,我唯有恭喜你,你的人生將會十分成功,地球都會因你而轉動

不過最後都係果句,希望你有一日會知道咩叫做"互相尊重"
一d都唔覺gary兄懶神秘喎。

可能我係正常人,完全get到師兄講緊邊間。:38:
超哥,閙醒呢班死人頭啦!我撐你!

由頭到尾超哥都冇話響香港店舖買,你地係要走入黎多事!

超哥既post一直都係保持娛樂性,而唔會有任何資訊性,都唔知你班腦賤搞乜?

超哥,愚人節快樂!

利申:小弟係響燒烤樂園工作,專業透爐撥火既!
嚇死我了!原來唔開店名會比樓主開腦!我個腦唔好食架!變番人喇,唔好做喪屍喇!
支持gary兄,請某些會員別太老馮
超哥,閙醒呢班死人頭啦!我撐你!

由頭到尾超哥都冇話響香港店舖買,你地係要走入黎多事!

超 ...
常威 發表於 1-4-2013 02:47 PM

ps 常威哥哥,燒烤楽園有冇媽媽腸燒?

多謝魔術師提點,又多謝chiu哥鬧醒,我就用個死人腦諗下係邊間先

死人腦諗呀,死人腦諗呀,我諗到架喇,用下個死人腦諗啦。

多謝兩位,我係咪好好禮貌先?:35:
ps 常威哥哥,燒烤楽園有冇媽媽腸燒?
Panzer 發表於 1-4-2013 03:33 PM

有,橫丫腸都有!
各位ching
可否pm 我那裏有得訂
網訂又係, 店鋪訂又好, thx
問左一樓, 米青 - 無開訂... :63:
不会既跟據以往,MK同YMT應該唔開要同各國玩家&炒家鬥快去日本網訂
我訂Rvf- ...
FRAK 發表於 31-3-2013 11:13 AM

ching, pm pls....
以前玩變形金剛,堅持同一個模盡量唔好買多過一隻(所以我好少馬格斯跳崖者)。

但係玩 Macross ,中晒毒 ...
Garycharm 發表於 1-4-2013 09:03 AM

等我今晚收工出去問吓先:^希望仲有名额啦:o
以前玩變形金剛,堅持同一個模盡量唔好買多過一隻(所以我好少馬格斯跳崖者)。

但係玩 Macross ,中晒毒 ...
Garycharm 發表於 1-4-2013 09:03 AM

多謝你呀ching!!我啱啱都响寫薄仔果間訂左隻。。。:handshake:

早乙女。。。亂馬。。。。
師兄可唔可以幫我訂埋女版早乙女亂馬!雖然你淨好男版!{:1_197:}
回復  chiu

己經pm了
FRAK 發表於 31-3-2013 03:51 PM

Hi FRAK CHing, may you PM me also ?? Thanks!!!!