Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by combattraV": Takara 超人戰隊 無敵巴拉達

明白, 可能因為手的前半部比較重, 而磁石又不夠力.
lk_yau 發表於 1-4-2013 09:01 AM

無錯呀,磁石唔夠力係CM一大敗筆........
基於個頭嘅設定別樹一格,在下都有少少印象,師兄利害,咁都搵到
Oldcat 發表於 31-3-2013 07:08 PM

多謝Oldcat兄欣賞呀,真係搵咗佢地好耐ga la.....個頭嘅design的確幾”別樹一格”嘅,基本上係一個四方盒加多一對機翼咁上緊......
講真,我真係好嬲CM可以不負責任到明知件貨有問題都照出,最興嘅係之後隻隻都無事。係咪奇 ...
CombattraV 發表於 31-3-2013 02:48 PM

我都唔明~~~明之出事應該要推遲改好先出~~~但CM'S好似唔理~~~:*
support '老餅'.
Macross長谷有洋 發表於 1-4-2013 03:05 AM

多謝大佬欣賞..............:64:
我都唔明~~~明之出事應該要推遲改好先出~~~但CM'S好似唔理~~~
黑色三連敗 發表於 1-4-2013 05:59 PM

收皮嗰間應該係CM{:1_202:} ,唔應該係Yamato law........:42:
神物中的神物....見都未見過{:1_220:}
神物中的神物....見都未見過
老文 發表於 2-4-2013 11:05 AM

多謝老文兄你嘅欣賞呀........:64: ,”神物”就絶對講唔上啦,
你見啲回應咁小你就知隻嘢有幾多人鐘意同認識啦,haaaaaaaaaa:x ,但回得呢個post嘅兄弟證明佢地都係真心嚟討論舊合金,真係好多謝你地呀........:64:,講真我覺得近年TD呢度已經同以前好唔同,真心出post討論玩具嘅人唔係無,但嚟呢度”搵食”嘅亦好多,其實我覺無咩問題,始終呢度係一個公開平台,大家都可以表達自己意見各取所需,但希望大家係分亨同論嘅同時亦應自律。不過針無兩頭利,咁亦都證明咗TD有幾出名,所以以後靠哂TD各位版主啦,多謝哂你地........
回復 52# CombattraV

已經好少有大大係td分享舊合金...十分之感謝..之前老c耐不耐都會出來見吓..而家都難搵..各大大都真係要好好珍惜..要遇到,仲要新淨的..要肯比錢買..買左捨得拆..肯分享...實在是難得中的難得..:64:
回復  CombattraV

已經好少有大大係td分享舊合金...十分之感謝..之前老c耐不耐都會出來見吓 ...
老文 發表於 2-4-2013 01:05 PM

多謝文兄.........:64:
終於影埋水中型及架合體指揮機LAAAAA...........:51:

頭像被屏蔽
wowowowowowow! it's awesome!
wowowowowowow! it's awesome!
dragoncorner 發表於 5-4-2013 09:36 AM

Thx for your visit my post...........
收皮嗰間應該係CM ,唔應該係Yamato law........
CombattraV 發表於 2-4-2013 10:12 AM

咁又唔好~~~冇佢都冇巴拉達同高廸安玩{:1_226:}
睇埋舊POST,令我好感動....其中之一是科學探儉隊那三駕車仔....

另外,我也記得TVB播無敵巴拉達的日子...已經係三十五年前的事...

哈哈...我也要做個開心快樂的老餅....
咁又唔好~~~冇佢都冇巴拉達同高廸安玩
黑色三連敗 發表於 5-4-2013 04:45 PM

高迪安就OK gei..........., 佢啲QC你真係估佢唔到.......