Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by combattraV": Takara 超人戰隊 無敵巴拉達

回復  CombattraV

請問在哪買? 約幾銀? Thks
lk_yau 發表於 28-3-2013 11:02 PM

Sorry, can't tell you here, otherwise, my post will be relocated......I PM you.
我睇時是约1978-9年無線在下年首播的, 早上六點應是約82年重播的 ~ :)

我覺無敵巴拉達是較兒童向及搞笑的, 不過當年都覺得好好睇 ~ :71:
回復  玩具Joe

100% 無線. 曾試過在早上6:00重播 tim
lk_yau 發表於 28-3-2013 11:00 PM

大佬你似乎同我年紀想若bor.............{:1_197:}
我得CM'S個隻~~~
黑色三連敗 發表於 28-3-2013 11:10 PM

我都有買呀............希望佢會出VER.2 LA............:(
好正的收藏!巴拉達同哥頓都正
angelheart 發表於 28-3-2013 11:11 PM

多謝大佬欣賞.........重有金鋼飛天鑽同陰陽電磁俠都好正GA............
唔通我記錯金剛小寶貝
馬仔 發表於 28-3-2013 11:16 PM

金剛小寶貝真係麗的ga..............:(

手頭上有D繪本既圖片想同大家分享, 希望CombattraV 兄唔好介意...

鄭!當時E條tvb的配音都好有水準架。

好想玩下。記憶中尼set陸海空有過入手雞會但
當時優先入popy所以錯過左••••

個auction價在2000年後和泰補狼一樣咁狼,至今落5到手:)
我睇時是约1978-9年無線在下年首播的, 早上六點應是約82年重播的 ~

我覺無敵巴拉達是較兒童向及 ...
ATOM2003 發表於 28-3-2013 11:51 PM

我都覺得好好
手頭上有D繪本既圖片想同大家分享, 希望CombattraV 兄唔好介意...
玩具Joe 發表於 29-3-2013 12:26 AM

更係唔介意啦大佬Joe, 多謝你都嚟唔切呀:64:...........Toysdaily嘅原意就係比我地呢班玩具迷share大家嘅收藏同討論ga la:!............

當時優先入popy所以錯 ...
tower 發表於 29-3-2013 12:36 AM

多謝Tower兄欣賞呀:64:......................我呢set都放哂我double pay啲血咁濟:70:
但我仍然覺得係值嘅, 我覺家陣真係已經好小見到..........................
大佬你似乎同我年紀想若bor.............
CombattraV 發表於 28-3-2013 11:54 PM

既然年紀相約, 就咪鬼咁客氣叫人大佬啦, 你先係呢度嘅師兄嘛.:35:
另, 多謝你對價格的答覆, 真的不知不能公開答, 不好意思:64:
超力兄又爆發嘞! 呢幾盒好嘢確實係我等老餅至愛!

當時優先入popy所以錯 ...
tower 發表於 29-3-2013 12:36 AM

同意, 配音很好, 記得上帖圖一右下角(奸角)常說: "個衰機械人..."
既然年紀相約, 就咪鬼咁客氣叫人大佬啦, 你先係呢度嘅師兄嘛.
另, 多謝你對價格的答覆, 真的 ...
lk_yau 發表於 29-3-2013 08:30 AM

lk_yau兄, 唔好咁講啦, 呢度大把大佬級collector係度, 我一定唔係啦, 同埋不知者不罪唔使唔好意思啦:43: