Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by combattraV": Takara 超人戰隊 無敵巴拉達

超力兄又爆發嘞! 呢幾盒好嘢確實係我等老餅至愛!
Englishman 發表於 29-3-2013 08:31 AM

多謝Englishman兄欣賞呀:64:, 我睇得出回得呢個post嘅兄弟都真係對巴拉達好有回憶..........:35:
同意, 配音很好, 記得上帖圖一右下角(奸角)常說: "個衰機械人..."
lk_yau 發表於 29-3-2013 09:02 AM

lk_yau兄, 你真係超好記憶力呀:71: ..............................................
No la. But I always think that the old robots' fights were funnier. The modern fights are too fast and make me feel dizzy.
No la. But I always think that the old robots' fights were funnier. The modern fights are too fast a ...
lk_yau 發表於 29-3-2013 10:57 AM

我都覺:67:.................
Ching真多神級嘢!拜服!
早幾個星期,忍唔住手買了CM嗰隻,都知佢衰,但每件parts都好靚,砌好,放低3秒,跌倒,手不舉,磁石完全痴唔實!好好地浪費了一件玩具!
真係火都嚟!
我都有買呀............希望佢會出VER.2 LA............
CombattraV 發表於 29-3-2013 12:09 AM

自改就有VER2~~~{:1_237:}
早幾個星期,忍唔住手買了CM嗰隻,都知佢衰,但每件parts都好靚,砌好 ...
SureVin 發表於 31-3-2013 03:07 AM

可惜! 反而舊的設計更考慮多方面. 可否用Bostic(藍膠)加力?
早幾個星期,忍唔住手買了CM嗰隻,都知佢衰,但每件parts都好靚,砌好 ...
SureVin 發表於 31-3-2013 03:07 AM

多謝師兄支持, 你明我點解貴一貴都要搵返舊版啦。
自改就有VER2~~~
黑色三連敗 發表於 31-3-2013 10:13 AM

講真,我真係好嬲CM可以不負責任到明知件貨有問題都照出,最興嘅係之後隻隻都無事。係咪奇視巴拉達先.......:53:
V大, 每月一珍品, 正...:71:
重要搵到咁新...貼紙未用, 配件未拍...勁...:52:
基於個頭嘅設定別樹一格,在下都有少少印象,師兄利害,咁都搵到:71:
可惜! 反而舊的設計更考慮多方面. 可否用Bostic(藍膠)加力?
lk_yau 發表於 31-3-2013 10:41 AM

我搶答先希望SureVin兄唔好介意,我試過效用不大..........
V大, 每月一珍品, 正...
重要搵到咁新...貼紙未用, 配件未拍...勁...
Taru 發表於 31-3-2013 06:11 PM

多謝Tara兄欣賞呀..............:64:, 真係好開心search到佢地:shy:(雖然有兩隻係中古condition), 不過話時話呢啲冷門舊合金真係無咩人識同鍾意.........:(
support '老餅'. {:1_208:}
我搶答先希望SureVin兄唔好介意,我試過效用不大..........
CombattraV 發表於 31-3-2013 09:52 PM

明白, 可能因為手的前半部比較重, 而磁石又不夠力.