Toysdaily 玩具日報

查看: 7180|回復: 11

[玩具攝影] pLay aRTs kAI BaneBane大隻仔爆臂打屎你

Play Arts Kai Dark Knight Rises Bane

早前入手PA Batman
好拿正
於是忍唔住手再入Bane
WoW
好拿正
大隻仔班恩除左冇大褸凍親外
其他都冇o野好彈囉
留意眼睛內有晝眼珠的
還有那爆臂大隻佬造型
潮爆!!!!
為什麼盒內只有替換手一對.. batman爛面具一個.. 真係少了點
被play arts後的 Bane有幾正
來打返場就知啦
ps:Bane Bane唔止爆臂!! 爆地都冇問題啦!!!!!

留左一提.. 盒內有附支撐架一份. 要自己砌

BVB

車頭照.. 青筋都現晒

你兩位潮成咁! 仲邊度有得輸!!

最後又攪左兩張漫畫圖

呢一款PlayArts- Bane的確令我意外地討好。
回復 2# sumsum.com

認同, 唔入都唔知banebane身體好..好. 玩又正又高可動到不得了
睇返師兄D相先知咁正,
C3果陣仲未睇DKR同入美玩坑,
依家好後悔冇買到,...:79:
嘩樓主又post正相!! 好有心機擺pose~
我都諗住有時間影番輯對打+斷背!!
可動一流,但價錢真係太過取進{:2_279:}
啲相好正
回復 4# kawing9795
我去C3展時batman已sold out.. 好冇心機下連banebane都冇入..
不過.. 即時走去MK.. 貴左一魚入左隻bat
當晚扭過拍過姦過bat之後
決定明日走去入返bane.. 仲之, 有入冇錯
PS: 美玩吸引之處我係日玩唔多太搵到

回復 5# kevchan1103
ching都拍下佢地惡鬥一番.. 好玩到震:he:

回復 6# 廁所仔
正相不感當..今期playartskai隻隻好物.. 好物難逃炒風{:1_219:}
好好玩!!!!!!!{:1_223:}

呢對真係正, 但又未去到好有衝動志在必得果種
反而好期待黎緊隻Joker~~可能是對角色的愛掛^ ~ ^

很有BL的情懷XDXD
Bane : Hello, 我叫大隻仔喔~*
回復 8# darknight

ching 入左未..? 超好玩的

很有BL ...
gravegrave 發表於 29-3-2013 09:45 PM

又真係幾有情懷喎.. 冇心一影. 齗背feel.. 比ching發掘鳥{:1_220:}

很有BL ...
gravegrave 發表於 29-3-2013 09:45 PM

電影本身都有一句基情對白::@
CIA Agent: You're a big guy!
Bane: For you.