Toysdaily 玩具日報

聖衣神話EX山羊開訂情報

下次咪有山羊訂單就可以訂,因為訂到都係玩家多。
kogfss 發表於 12-4-2013 10:07 PM

應該唔會la, 今次已經有d淨玩神話既大大訂唔到, 如果咁玩法, 咁淨番個d黃金EX佢地都訂唔到

或者好似粉蒸咁,要有下一隻青銅EX單先可以訂下一隻黃金EX, 咁好似好d
某程度上覺得似俾賣家控制住個購買條件,雖有c兄話可以制止到d 炒家,係正確嘅,但只怕他朝有日d條件越來越多,例如要xxx或間接幫佢食d死貨,始終有d驚驚地,同埋話哂d EX我地都係用超級正常價買,又唔係特價貨,今次雖影響唔大,好多人訂到,只希望將來我地唔須要為一隻EX而俾d舖頭㩒住嚟放血,聽晒佢地話{:1_200:}
某程度上覺得似俾賣家控制住個購買條件,雖有c兄話可以制止到d 炒家,係正確嘅,但只怕他朝有日d條件越來 ...
Sing82 發表於 13-4-2013 02:47 AM

唔會啦係ex黃金先咁顛,您睇ex青銅完全起唔到頭咁,如有機會出ex白銀神鬥海鬥冥鬥就要睇製成品係做成點,或者d神級角色都ok
好在山羊之後只係淨返3隻.
買完12宮, 一定出火海, 唔再癲落去
其實下隻出咩大家都未知...
如果出紫龍呢...
我覺得可能有一半以上既人唔訂...
到時可能佢學精口呢...
...
小堅 發表於 13-4-2013 12:05 AM

其實都好= =我次次都係佢果到訂><,如果上次我係精品訂就唔洗食貴女
應該唔會la, 今次已經有d淨玩神話既大大訂唔到, 如果咁玩法, 咁淨番個d黃金EX佢地都訂唔到

或者好似 ...
Shaka 發表於 13-4-2013 12:15 AM

上次巨蟹就係多炒家訂先唔計巨蟹單,我覺得只限炒家會訂的東西唔計先阻到佢地,如果只限某種單先得仲殺錯多D良民
買完12宮, 一定出火海, 唔再癲落去
denniskwong 發表於 13-4-2013 09:21 AM

仲有冥衣:70:
頭像被屏蔽
仲有冥衣
sabaoth 發表於 14-4-2013 02:04 PM

冥衣冇咁多人儲, 我諗情況同青銅差不多...唔使搶訂
不過我就唔癲落去了...