Toysdaily 玩具日報

聖衣神話EX山羊開訂情報

灣仔188有間開 ^(( 應該仲有得訂, 可以叫嗰位ching去考慮吓
CyrusF91 發表於 12-4-2013 09:46 AM

e個價錢, 應該都仲平過現貨, 唔訂就走寶 {:1_218:}
我覺得今次孤仔的安排幾好,昨日中午在九龍灣都訂到,排六十幾,限七十隻.
之前想訂蟹仔,未去到已經話訂爆.
我覺得今次孤仔的安排幾好,昨日中午在九龍灣都訂到,排六十幾,限七十隻.
之前想訂蟹仔,未去到已經話訂爆.
tylorr2003 發表於 12-4-2013 09:58 AM

今次d回覆比起巨蟹訂到的人多左:)
其實限訂一隻跟單呢個方法都ok,已經多左唔少人有份,個人認為遲去的真的無計。好多師兄都有消息通知各方。
其實:
1. 限訂一隻
2. 持舊單先可以訂

好似係兩個措施嚟...........
昨晚7點打去旺角姑仔已經CUT左:sad:
2. 持舊單先可以訂 - 呢招真係對真正成日同弧仔買玩具既"真"用家, 起到一定作用.

起馬我昨天去定還定到, 如果係人都定到, 數小時內一定俾人KO.

我支持用呢個方法去定呢D HEAT ITEM.:)
回復 337# 馬仔

但係諗下如果下次沿用呢個方法,效果已經冇左一大截。
總有人去是但訂D野然後等下次開訂。
除非下次話要2張舊單先可以一人訂一隻,咁樣計落去最尾個隻黃金可能要有4張舊單先有資格訂,咁就熟客開心,店主更開心 (講笑)
回復  馬仔

但係諗下如果下次沿用呢個方法,效果已經冇左一大截。
總有人去是但訂D野然後等下次開訂。 ...
ctcctf 發表於 12-4-2013 02:27 PM

所以下次要加辣:67:如果係經常幫襯佢地的真玩家應該都一樣達到標
冇帶單,訂唔到,亞版開多次就very good:74:
下次咪有山羊訂單就可以訂,因為訂到都係玩家多。
下次咪有山羊訂單就可以訂,因為訂到都係玩家多。
kogfss 發表於 12-4-2013 10:07 PM

唔得,今次訂山羊唔可以用巨蟹訂單
唔得,今次訂山羊唔可以用巨蟹訂單
大懶熊貓 發表於 12-4-2013 11:54 PM

佢意思係話山羊之後出既ex黃金可用ex山羊訂單
其實下隻出咩大家都未知...
如果出紫龍呢...
我覺得可能有一半以上既人唔訂...
到時可能佢學精口呢...
有訂紫龍可以訂下一隻黃金...
佢意思係話山羊之後出既ex黃金可用ex山羊訂單
神話魔人 發表於 12-4-2013 11:59 PM

可能我表達得不好,我意思係根據今次規定,將來訂EX都一樣唔可以用EX訂單