Toysdaily 玩具日報

聖衣神話EX山羊開訂情報

有冇CHING 知孤主開幾點的, THANKS
孤仔今次做得好:71:不枉我每個月都有貢獻:x
師兄我想問下我可唔可以即場買樣產品然後用張單訂山羊座?
還有佢係唔係日版?謝謝!
回復 273# alessandrowong

唔得!要4月8日或之前既訂單(除左巨蟹座)先可以訂,只有行版
今日旺角還有機會定到嗎?:63:
回復 271# riverchild

灣仔188嗰間有時12:45pm已經見到位四眼哥哥執緊嘢準備開舖
而家訂 EX, 仲辛苦過去買奶粉. =.=
pepsitang 發表於 10-4-2013 11:44 PM

:DD.....................咁又係呀........不過反而今次新訂法都尚算暢順呢...:78:
今日旺角還有機會定到嗎?
馬仔 發表於 11-4-2013 08:45 AM

馬兄加油呀, 暫時未收到通知截訂~{:1_226:}
如果你好似我咁SHF同GUNDAM差唔多隻隻玩,係無可能現時手上只得蟹一張單
timothy276217 發表於 11-4-2013 12:18 AM

轉個角度諗,
其實如果佢照用舊方法收訂, 其實大部分ching有冇單都係會訂唔到,
所以訂唔到唔係蝕, 只係e+訂到叫做有bonus{:1_235:}
回復 274# eycw

唔該師兄!
如果我想訂日版邊度會有呢
我估
師兄你當時如果唔借老婆隻手自己遞訂單俾佢, 佢都會咩都唔問照收吧?
話晒正莊員工都話得 ...
BRS 發表於 10-4-2013 11:03 PM

你咁睇少佢,佢地位高過細粒個店員好多:67:
其實佢依家都轉左形主力訂野反而現貨少左,所以用訂單無問題
回復 276# CyrusF91

Thx Ching ~~ I will go mk at lunch time, hope that is opened and still be available for pre-order
C hing.....我只儲星矢....我得EX巨蟹單一張....無得訂....你可以幫我嗎 好苦惱
partcard 發表於 10-4-2013 09:08 PM

呢兩日我應該冇時間再出旺角喇,sorry呀…:42: