Toysdaily 玩具日報

查看: 7869|回復: 13

[改造交流] IRONMAN Mark I 1.0 頭罩 加 2.0頭雕超完美結合 「劣圖兩張」

昨日,收藏很久的Mark I 1.0碰上了2.0的頭雕,一掹一插,簡單快捷,令Mark I 1.0完美了...!! 請細心欣賞...!!

謝謝各位...!! :64:
勁呀!師兄!努力!
2 are not enough~~~~~~~~ Your Neo and Smith please~~~~~~~~~~~ :57:
回復 2# kcnneth

你都得架...!! 好簡單...!!
不過都多謝師兄支持...!!
回復 3# Douglas.M.Saint

The Matrix COMING SOON....!!!
Thank you for your support!!!!
回復 4# DreamWorks

想問點解要2合 1,

因我得VER.1
回復 6# DJ.tommy

因為ver 1面相唔及ver 2靚囉,而整體又覺得ver 1好過ver 2,我又唔想儲多隻ver 2,咁啱見到有ver 2塊面賣,就換左佢...!!

依家打開個面罩又得,閂埋又得,得左...!!
我反而想睇你 Matrix 既收藏 !!!
回復 7# DreamWorks

THX,

因我都係無VER 2。又懶得去比較其它,你咁講現在反而覺得得VER 1正D,

不過我有D相反,個人覺得VER 1頭‘髮型比VER .2好,係用料太膠,所以不及其它,

但都是一個見証
回復 9# DJ.tommy

都係架....個人覺得整體都係ver 1會好D,只係頭雕因為年代唔同而有差別,我原本都無野算改D咩,反正Mark I無幾何要開面罩,只因為擒日見到有散件,所以就攪左佢咁囉...!!
呢下改動純因個人喜好...!!
簡單又成為自己所愛{:2_262:}Dreamwork兄果然追求完美{:2_315:}
好期待你嘅matrix新作!快d出post 啦{:2_241:}
回復 11# 上帝

謝謝師兄支持!
我會盡快同各位分享㗎喇!希望你會喜歡!
回復 12# DreamWorks

DreamWorks 兄, 你的NEO 是見過中最似的. 非常正 !!!!
回復 13# ivykwong1997

咁你都睇到...?! 只係一少部份...!!