Toysdaily 玩具日報

查看: 9491|回復: 19

[個人收藏] HT最強超級英雄 SUPERMAN (基斯杜化里夫 ver.)

他是我第一位喜歡上的超級英雄偶像

經典演員+超級英雄=完美化身
CHRISTOPHER REEVE 主演 SUPERMAN THE MOVIE
Hot Toys MMS 152 超人
SUPERMAN

影好了這幾張飛行相後,不 小心地整個玩具跌落地,弄花了頭髮,之後我用郡仕透明黑薄油了一層上頭髮度,好彩傘到
不個d頭髮好似落o左好多gel咁,也更烏黑,,請看下圖

由頭到腳都做得好神似,勁正

地台就唔夠大,配件有埋那支綠水晶就更好(vip版的綠石我就勁冇興趣)

外盒勁靚,但實在太大

這還是Superman迷必敗的

2013新超人電影及玩具,幾期待的,希望有驚喜

end
Support CHRISTOPHER REEVE ~~~
呢隻超人要有返咁上下年紀o既先識欣賞,
小弟完全欣賞基斯杜化里夫點去演活"強而優雅"o既一面,
而佢永遠都係我係的心目中o既超人, 無可代替 :71:
正! 呢隻都係我第一隻12"
但點解ching花左一躂要油晒成個頭? 補唔到?
頭像被屏蔽
基斯超人真係經典之中o既經典...!!!!
個人感覺歷代超人,只係佢先似...!!!!
超人未洗頭.......
kevchan1103,我諗住一至d,另外又,油油下開心得濟,油晒
李露MEI,又真係過左火一些
kafai1978,他太完美
I'm a fan of batman but I also bought this superman because it is my childhood dream!
I'm a fan of batman but I also bought this superman because it is my childhood dream!
呢其實好值得入, 如有興趣依家個價好抵真係
支持師兄外內雙拍,睇圖都感覺到有幾開心:$
無得講,心中嘅超人就只有佢一個:71:
我都覺得這隻最靚仔,個樣最似,又活動能力最高的...
yeah!!  Superman!!!
呢隻超人要有返咁上下年紀o既先識欣賞,
小弟完全欣賞基斯杜化里夫點去演活"強而優雅"o既一面,
而佢永遠 ...
Mr.DL 發表於 1-3-2013 10:14 AM

同意,很多電影人物都與演員融為一體,無法替代,除了一代超人外,Indiana Jones, Rocky, Rambo都係我個人認為將來就算reboot的話,亦無法跟元祖演員比較的.