Toysdaily 玩具日報

樓主: captainamerica

[分享討論] "Iron Man 3" New Armor (photos updated 1400pm)

睇全相, 銀的白的都麻麻, 17算不錯. 可以入pps.{:1_223:}
不過出pps的話,可能一隻都唔入!因為儲開一隻,就好像要儲齊42隻,所以我寧願等mms算了:!
最希望 mark 7 會出合金
唔知tony係iron man 3一開始係咪著mark 7先呢

IF......

出齊42隻pps, 1K 1隻~要4皮幾野!!

出齊42隻pps,大家要出旺角落訂42次,取42次貨!!

出齊42隻pps, 1個月1隻要3年5個月!!

出齊42隻pps, 要display幾係野!!
`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

連孩記3.75"都唔出齊42隻,ht真"大能"地全pps化!?

大家不如著眼ht出靚隻滿大人Mandarin吧!!

回復 108# heart

Mark7合金唔係比play imaginative攞左板權:o
回復 110# 東方無敵

呢層我都唔知了{:2_306:} 個版權既條款係咩
同埋ht個個係半合金唔知又計唔計在內
個人鐘情mk40.    :)
42隻PPS要花多少錢? 省下來買其他會動的人偶比較實際{:1_196:}
放心,Howard話過只會出15隻。
回復 114# 大懶熊貓

howard成日都dog-up,認真你就輸:o

Iron Man 3 - Hall of Armors - Display at Toys’R'Us in Times Square, NYC 咁正...香港沒份?
連愛國者都響度? 原來只是把出過的IM塞滿姐. :78:

的確, PPS只是平普通可動人形兩舊...話佢貴咩, 但又正過其他牌子.

有人話買6"膠吸塑好, 我接受唔到LAW.

不見公開- -"
回復 117# bigtomm

1:12會否全齊??????????
不見公開- -"
Neymar 發表於 30-3-2013 07:24 PM

呢款MARK幾呀∼∼正WOO∼