Toysdaily 玩具日報

樓主: captainamerica

[分享討論] "Iron Man 3" New Armor (photos updated 1400pm)

係咪類似高達msv咁,有呢幾隻試作機才進級到最終個隻。
(看來呢兩隻都係敵人出一陣個款)
頭像被屏蔽
Transformer 都唔會隻隻買
好多人話MARK 42設計唔靚,我反而覺得佢係刻意想帶出一種"未完成實驗品"感覺
睇預告,Stark有場在空中換裝一黑紅色新甲,咁樣就更能突出新甲了.
回想一下,mark iv同vi的分別反而太少.
我見IM1時, MK-3用了紅色主色+ 金色是因Tony想低調d, 而IM2時都一直係咁. 所以見MK-42反而用金色做主色, 除非佢突然覺得要high profile d, 唔係就有點兒矛盾了.
mark 42 原來都幾靚....

如Ht出mk38我想有hulk咁大隻。
It is nature, these 'Support Actors' should not more attract than the 'Main Actor' - MK42. For me I will just buy MK42!
希望Ht會出mark 38 lo......同monger甘大隻啦
我都係一樣
而家見到呢d mkXX mkXX 完全無感覺
hotroys 發表於 26-3-2013 01:28 PM

我都係...........................{:1_224:}
等SHF出,平好多!哈
回復 25# 一名新手

3280∼u buy?:77:
回復  一名新手

3280∼u buy?
東方無敵 發表於 26-3-2013 05:05 PM

會.........
40 型.........像空軍