Toysdaily 玩具日報

樓主: captainamerica

[分享討論] "Iron Man 3" New Armor (photos updated 1400pm)

大鑊,呢年又同hottoys打工
吳廣德 發表於 27-3-2013 12:38 PM

嘻嘻, 明年同後年都應該係幫 HT 打工.
暫時公佈呢4隻,最愛MK 17....:handshake:

唔緊要啦, 都係一味落訂啫。家陣隻Mark7都未有得攞, 睇怕呢幾隻嘢都要等到ironman 5 上映先至有得攞。:DD
暫時公佈呢4隻,最愛MK 17....
kafai1978 發表於 27-3-2013 12:56 PM

如果系甘对比,38又唔系话大只啫
隻隻都非常惡形惡相{:1_237:}
隻38咁大隻,d股関節都唔知頂唔頂得住!
回復 66# taifat

我怕38跌下撞頭........

其實之前HT系台灣的訪問中,老細回答電影-鋼鐵俠3- HT將會推出15款人偶。就咁睇其實HT唔會出曬電影裏面的機種,15款。如果無估錯(我估咋)目前為止應該出咗3款,TONY半身著裝一款,PPS MARK42一款,鋼鐵愛國者一款,凈翻的當然仲會有鋼鐵人已經唔多。。。滿大人可能有一款,范冰冰機會不大,MARK17的機會好高(會出),唔好忘記鋼鐵小辣椒(我等你){:1_221:}(小心,可能劇透,迴避)如果電影故事同之前網上流傳的一樣,戲尾TONY收到來自外太空的信息,然後著裝(新型號)的鋼鐵衣太空版前去營救,回來時(緊接)已是復仇者2的故事,咁呢套裝甲將會連接兩套電影,又可能會出。

我要3,4,6代合金.....................4,6代MMS 炒錢
不敢買...等合金
其實每套裝GE性能係咩??
其實每套裝GE性能係咩??
我唸今次出禁多係為左接到avenger2個故事掛,到時唔洗驚唔夠人打大佬:36:

宇宙裝~~
宇宙裝~~
QOO6 發表於 28-3-2013 08:54 AM

呢隻色特別呀, 我估 HT 會出.
宇宙裝~~
QOO6 發表於 28-3-2013 08:54 AM

呢隻 HT 試下唔出 :*