Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

tigerq 發表於 31-12-2016 06:36 AM
成日係兆萬同皆旺見到neca,想入番隻又驚假貨,請問各位邊度入neca信得過

皆旺真係大部份都信唔過……而家已經好少去個邊買NECA
不過兆萬地庫一樓間「M記」信得過,真心推薦,不過舊貨就未必齊
天涯孤客 發表於 31-12-2016 10:10 AM
皆旺真係大部份都信唔過……而家已經好少去個邊買NECA
不過兆萬地庫一樓間「M記」信得過,真心推薦,不 ...

唔好意思,再長氣d問多些少,請問銅鑼灣「M記」左手面果間,
同埋兆萬最底層最入,右手面果間信唔信得過

小弟2016的neca年結

tigerq 發表於 31-12-2016 10:16 PM
唔好意思,再長氣d問多些少,請問銅鑼灣「M記」左手面果間,
同埋兆萬最底層最入,右手面果間信唔信得過

Sorry 今日先睇到
銅鑼灣「M記」左手面果間,我以前有幫襯過,信得過既!
兆萬最底層最入,右手面果間,我都有幫襯過,個人覺得無問題,但有D師兄就覺得怪怪地,睇下有無師兄補充

Ching,是新造型嗎?小弟覺得猶不及cw版本{:1_375:}
交叉人 發表於 3-1-2017 10:22 PM
Ching,是新造型嗎?小弟覺得猶不及cw版本

漫畫正史隊長復活後造型
因當時Winter soldier已是新一任美國隊長
而以Steve Rogers名號行事
http://www.talkcomic.com/comic-s ... 86%8D%E7%94%9F.html

係喎!近排
個隻18寸猛鬼街2有無假野?
NECA Spider-Man: Homecoming - Spider-Man 1/4 Action Figure

17,010円(税込)   17年09月
全高約46cm

stonekeung01 發表於 9-5-2017 05:53 PM
NECA Spider-Man: Homecoming - Spider-Man 1/4 Action Figure

可動性,就普通人物而言是不俗的。
但是就蜘蛛俠來說就點睇都係好低......擺不出蜘蛛俠的低重心俯伏姿勢。
我諗可動比其他會好d,呢種腰可以咬得好低,孩記1/12用呢種關節擺姿勢唔錯
最近1/4真人樣進步很多,奇異博士,新推既神奇女俠都好似真人下喎
I think Deadpool may be the best 1:4 scale figure of NECA at this moment.
想順道問下neca 隻18" mark 42 已經延期左好耐,有無ching知道大貨會幾時有?
fgheater 發表於 12-5-2017 02:06 AM
想順道問下neca 隻18" mark 42 已經延期左好耐,有無ching知道大貨會幾時有?

不是已經推出了嗎?
的有一隻,第一天就玩爛了背後的可動flag呢!

Nice figure but the head of Steve Rogers still have rooms for improvement.
N記18"造得靚過孩佬!