Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

Kratos 出左
手機劣圖快影幾張:64::64:

a_c_e06 發表於 27-2-2016 02:37 AM
Kratos 出左
手機劣圖快影幾張

多唔多配件?:shiny:

武器眼見甘多
不過絶對抵玩:64::64:
a_c_e06 發表於 27-2-2016 02:45 AM
武器眼見甘多
不過絶對抵玩

不論body同配件都係新模, 唔係ultimate terminator果種炒冷飯
鐘意GOD的朋友值得再入
今日行左轉mk,都唔見有
1/4 predator 手機相。Led燈周維有透光,右手有拳頭可更換,睇左三隻,網衫普遍有斷。

MAX 發表於 3-3-2016 01:22 AM
1/4 predator 手機相。Led燈周維有透光,右手有拳頭可更換,睇左三隻,網衫普遍有斷。

版主 / 版上各位師兄,有冇入咗NECA 1/4 scale Ironman mark43?

有的話就要小心!

事關背後面兩塊襟翼,連接背部的鉸位,構造非常脆弱,玩
vfaiyuenv 發表於 5-3-2016 08:49 PM
版主 / 版上各位師兄,有冇入咗NECA 1/4 scale Ironman mark43?

有的話就要小心!

有字數限制的嗎?

太少又話太少,寫了一篇又自動冇咗.....

玩的時候要非常小心,而我已經玩斷了.........

今次mk43用D膠料好差,要好小心玩。
咁大鑊? 我仲諗住買隻粗玩...
ckw246 發表於 6-3-2016 12:27 AM

咪亂up啦,孩記都易爛,咁SHF一跌就散哂叫乜?豆腐?
MAX 發表於 3-3-2016 01:22 AM

新哩款Neca 1/4 predator有LED燈,真係比之前正!!
但買果陣睇漏眼,網衫有兩個位斷:blame:.....試過想攪返但好難....:no:
peterchan 發表於 7-3-2016 10:46 PM

這隻是NECA 1/4,不是孩記。我只是講出我的感覺。我有mk7 ,如兩者比較,mk7用料比較厚實,mk43比較單薄。但今次mk43多處關節可動方面都比mk7進步。如佢用料上同mk7相同,我絕對收貨。
ckw246 發表於 6-3-2016 12:27 AM

上次隻MK7以佢ga價錢o黍講其實各方面都唔錯,唯一問題係上重下輕企唔穩....唔知今次有無哩個問題?
peterchan 發表於 7-3-2016 10:46 PM

PeterChan......就美玩而言,我都係鍾意孩記多過SHF,但係都唔會乜都拉SHF出嚟插囉。正所謂鹹魚青菜;各有所愛,就好似有人摒棄日本車,偏愛歐洲車,亦有人鍾情揸Honda車,都一樣可以各有各玩。