Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 紅蓮貳式 @ ROBOT 魂

整體上色, 可動性都冇問題 , 由於舊版冇買到,所以知道有新 ver. 就即時入手, 好--- 去相!!!

謝謝各位觀看!!!
買咗蘭斯洛特, 呢隻都要買! 睇過日本啲REVIEW, 都真係唔錯:)
我硬係凝住呢兩隻新版KMF都係跳樓收場:unhappy:
真係唔錯,活動能力高,等平價再入
支持CODE GEASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
隻蘭斯洛特ver.2配件多好玩又高可動,單腳飛踢都企到!
不過呢隻紅蓮我就pass啦... 之前入左個隻限定紅蓮 可動同造型都比唔起ver.2 T_T
支持CODE GEASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
隻蘭斯洛特ver.2配件多好玩又高可動,單腳飛踢都企到!
不過呢隻 ...
阿噗高達 發表於 25-3-2013 10:03 PM

X2
我都有入限定紅蓮,不過舊有舊既好,例如駕駛倉開得,而且我覺得舊個隻色好睇d
唔知聖天八極式會唔會出VER.2呢?因為我係由隻蘭斯洛特ver.2先開始玩起