Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 懷舊合金------高比斯( 天地雙龍助手機械人)

回復 45# sundaydriver

呢件厚肉過六神好多wor..無理由平得過三千五la..真心買唔起..都係留比樓大慢用好了{:1_220:}
下??!{:1_236:} 咁都四版??!
魔魔你真係要檢討下啦。。。
下??! 咁都四版??!
魔魔你真係要檢討下啦。。。
sundaydriver 發表於 26-3-2013 03:29 PM

多得你班蛋散,
搞到我正正經經一篇懷舊深情 post 變o左 ALE  DW  HL  DSF  party ~~~~

{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}
多得你班蛋散,
搞到我正正經經一篇懷舊深情 post 變o左 ALE  DW  HL  DSF  party ~~~~

{:1_224: ...
Garycharm 發表於 26-3-2013 03:49 PM

我個正經情報post夠畀d唔知咩野既人攞埋d唔三唔四既人賤新聞上去啦。。。點計先。。。cc{:1_201:}
我個D正經歌詞夠比清官話係蘼蘼之音啦。。。點計先。。。dd {:1_229:}
我幾日冇上黎,一上黎就彈條女比樓主但係多謝都冇句,咁點計先?{:2_244:}
我堂堂正正正一個魔術師,俾人改名叫魔魔,........點計先 ....................?:die:
我堂堂正正正一個魔術師,俾人改名叫魔魔,........點計先 ....................?
Garycharm 發表於 26-3-2013 04:28 PM

唔好咁嬲啦!佢地傻你咪由得佢地囉!笑番啦魔魔豬!{:2_272:}
唔好咁嬲啦!佢地傻你咪由得佢地囉!笑番啦魔魔豬!
常威 發表於 26-3-2013 04:31 PM

你咁豬落黎,佢點笑呀。。。你死開先啦。。。魔魔BB可。。。{:1_227:}
魔術師兄 SHOW 珍藏兼心頭好,梗要入黎樹一樹手指啦:71:

正經野!{:1_203:}