Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 懷舊合金------高比斯( 天地雙龍助手機械人)

有時不用什麼攝影棚的,有地方添兩支枱燈,如果有興趣攝影的閃燈你遲早都要買,咁就遲買不如早買啦.攝影器材除機身之外基本都有升無跌,出手啦.
魔術師鐘意黑蚊蚊加媽!唔係穿崩架!:DD
有人唔鐘意我都要講架啦, ................好多鐵呀
唔知今次證明倒d咩呢可。。。魔魔。。。:58:

究竟係文字令到收視回升丫;
定係有班傻仔撐場先至係保證?

另外我又提下哩位朋友既哩個post丫。。。
得我回完之後就沉左。。。宜家已經落到第四版。。。
http://toysdaily.com/discuz/thread-204166-1-4.html
:70:{:1_200:}:70:{:1_200:}:70:{:1_200:}

唔知沉既原因會唔會係因為我覆過呢。。。。{:1_207:}
支持魔師叔叔

我年紀太細,唔識佢...{:1_197:}

p.s.希望出伏魔三劍俠同天地雙龍shf.. 昭和版

佢地兩兄妹都玩得好開心咖!
唔知今次證明倒d咩呢可。。。魔魔。。。

究竟係文字令到收視回升丫;
定係有班傻仔撐場先至係保證? ...
sundaydriver 發表於 26-3-2013 09:56 AM

呀.....!!!  o向度先向各方各地好友, 對大家o既慷慨發言推post  , 講聲多謝 ,
亦唔好意思 , 無諗到會令大家為我呢件陳年玩具作回應,仲竟然有兩版!.
呢次事件正好比我體驗到以下呢句...好似係版友星月夜 打過 ( 若我無記錯 )

有熱門就有冷門,有愛有情o既玩具就有高追!

其實都係撞彩咁比我搵到呢隻o野,
我最想係比 D 同 我一樣咁o既死老鬼睇返,
睇下隻當年高質素合金---- 高比斯真係三十年都冇乜點變,
而我o地就越o黎越少頭髮~~~~~

至於回覆o既都應該係老餅o黎 , 大家玩玩具都係尋開心尋回憶,希望大家都可以睇到........哈哈哈哈 .

( 我好少打 D 咁肉麻野.. )就此止住 .多謝各位友好...

:43: :43: :43:
但係我都好受新嘅蔭賤兄妹!{:1_214:}今日有得攞啦!:43:
但係我都好受新嘅蔭賤兄妹!今日有得攞啦!
Panzer 發表於 26-3-2013 12:06 PM

你訂左咩??!!:50:
至於回覆o既都應該係老餅o黎 , 大家玩玩具都係尋開心尋回憶,希望大家都可以睇到........哈哈哈哈 . ...
Garycharm 發表於 26-3-2013 11:41 AM

我得五歲半架咋。。。。。{:1_215:}

咁我駛唔駛delete番d回帖呀,叔叔。。。
你訂左咩??!!
sundaydriver 發表於 26-3-2013 12:10 PM

Yes, can pick up today!:$
Yes, can pick up today!
Panzer 發表於 26-3-2013 12:13 PM

頂。。。。我個木下呀。。。。今晚要畀條肥魚搞呀。。。。:sad:
木下一出就精咗,女人係唔講得少!
網友們 請注意 ... 玩到 d 到好 la ... 樓主既 review 很有心, 大家請不要再係別人既 post 內搞事, 如再發現, 我會一視同人, 將所有 ALE   一同打鑊. thx
:64:
網友們 請注意 ... 玩到 d 到好 la ... 樓主既 review 很有心, 大家請不要再係別人既 post 內搞事, 如再發現 ...
Garycharm 發表於 26-3-2013 12:39 PM