Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 獸電戰隊食玩,加至紫刺龍 無油無貼貼紙;不喜勿入

回復  艾雲

最簡單改對手臂是改用球形關節.合體先插對義肢..順便唔會生喉核.
hompage 發表於 11-4-2013 12:42 AM

C-Hing...可否出教學呀??
因為小弟係呢方面既新手....
:64:
回復 46# ernest1008

講就天下無敵,做就有心無力....{:1_201:}
本人連油和貼都無時間攪呢...等有心機大大辦吧:64:
回復 39# TygarKing

精同福都可能會有0既..等再返貨啦...:oh:
C-Hing...可否出教學呀??
因為小弟係呢方面既新手....
ernest1008 發表於 11-4-2013 09:39 AM

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 0&fromuid=42986
本人做ge可動改造,俾有興趣執執佢ge ching們參考下,新關節可拆,解決埋外貌問題
回復 49# lagann

勁....:71::71::71:
回復 49# lagann

反而想試改星矢舊聖衣模型..因為家中多一套..斬開一節節再裝球形關節變可動..不過咁細隻好似好難裝到新關節又唔易甩..就算得都要好多個關關節...{:1_206:}
不過未知改完裝唔得番件聖衣上身...{:1_197:}
行過「遜喎」間「青口」,因為見到佢SET 1就多口問吓,原來呢度未有SET 2
之後行過隔離「壹樓」 ...
艾雲 發表於 11-4-2013 12:30 AM

「殿棄娘禀」  {:1_215:}{:1_215:}
「殿棄娘禀」
幾何 發表於 12-4-2013 07:31 PM

{:1_204:}

店舖名稱的同音字 {:1_214:}

總之我係果層買到的,而家唔知仲有無 :38:
店舖名稱的同音字

總之我係果層買到的,而家唔知仲有無
艾雲 發表於 12-4-2013 10:29 PM

ICIC.......{:2_289:}
加至箭頸龍SET....

機械人MODE,對手可動..算進步DD....

改龍頭反而唔討好...變番直手.....

一堆龍.....:45:

怪樣..
加至箭頸龍SET....

機械人MODE,對手可動..算進步DD....

改龍頭反而唔討好...變番直手.....
...
hompage 發表於 15-8-2013 01:12 AM

所以在下改裝左少少.....:35::35:
哩到真係乜玩具人都有,厲害!
所以在下改裝左少少.....
幾何 發表於 15-8-2013 10:58 AM

請問這位大大,腰部到髖部這一段是用了哪個戰隊盒完的套件?是炎神戰隊的制空王(Йユヱヨレみ)嗎,還是海賊戰隊的豪獸神?因為大大的改造很令人心動,想依樣畫葫蘆來改一隻(笑)懇請大大賜教,多謝了∼
請問這位大大,腰部到髖部這一段是用了哪個戰隊盒完的套件?是炎神戰隊的制空王(セイクウオー) ...
momoho 發表於 21-8-2013 11:39 AM

THX FIRST!!
我係用豪獸神隻腳PART......:67::67:
THX FIRST!!
我係用豪獸神隻腳PART......
幾何 發表於 21-8-2013 01:08 PM

感謝回復^^ 趕快再去買一隻豪獸神來改∼