Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 獸電戰隊食玩,加至紫刺龍 無油無貼貼紙;不喜勿入

回復 15# gunbaron

蒸粉(SSP);一舊有炒
不過見到就隻粉紅的龍就有好爆的感覺...{:1_197:}{:1_201:}
回復  gunbaron

蒸粉(SSP);一舊有炒
hompage 發表於 25-3-2013 01:54 PM

ee.....我以為你係MK入tim....{:2_277{:2_277:}
又系一上色地獄:oh:
又系一上色地獄
DCD1646 發表於 25/3/2013 20:15

x 2,直情同豪快王 v1 一樣(綠色同白色嘅野用左黑色膠):53:

剛剛係青口見到一盒都冇,或者整定係我幸運,可以洗心夾面唔駛入呢個地獄中嘅地獄 :34:
:34:  :34:  :34:  :34:
又系一上色地獄
DCD1646 發表於 25-3-2013 08:15 PM

雙手單色反而好上處理,補反D細位就OK{:1_197:}
  暴龍反而要成隻油{:1_201:}
渣B怎解梗系中意 搞死一个系列先安乐呢~炎神开始咁辛苦搞到个系列好好地,非要搞死食玩先得安乐咩~系唔系DX唔够食玩好卖就搞死食玩,然后食玩同DX一齐死,唉.....从炎神开始没断过的系列,始终都要步无限合体的后尘,玩完
大倒退{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}
回復 18# 幾何

今日睇佢FB,得SSP有咋...昨日行完SSP去MK,都唔見有...

周圍有都貴零食價...信同現都見到...
等VER1.5吧
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 21# simpsons
好彩唔系初期版豪快王咁幾乎全黑:he:
吹水咁講,要對手活動改善,是將黑色兩條義肢手臂改用球型關節...{:1_197:}
對腳就無得點改,因為龍腳同龍肚相連...反而龍腳掌個關節怪怪咁,活動範圍唔大好.......{:1_210:}......
這兩個地方都唔似日後有得改善的地方.{:1_206:}
暴龍頸部果支合體手臂真係冇得收埋咁大獲!?
回復 28# 紫月葵

yes ar..
回復 28# 紫月葵

橫掂唔縮得對義肢,不過改用番獸電做義肢好過,現在無了此設定而整長對義肢!!!!{:1_206:}