Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hompage

元朗玩具店

回復 30# hompage

高達3.0 尾期  98, 榮99

兩款RG GP01  榮 ; 一山狗,同舊款個價差不多....

其實現在買一盒較舊的HG,幾乎同買較舊的MG差不多價錢...好似榮..佢隻HG靈格斯二頭,MG靈格斯只是二尾...

:64:
高達3.0     榮 ; 二發發....
講下邊幾間好價, 叫人去尋寶咪得

報晒價... 會否令將來再無好嘢... 亦令佢哋醒目, 新嘢唔再平賣 :cool:

如果行家投訴, 笨大會唔會迫零售賣返建議零售價先供貨...
回復 33# toylover

OK..唔再講.....:36:

今曰在榮...買了盒市面唔多有的百式加炮的HGUC...其實再早前在斜對面間尾期有,但最後在想買之時已被其他人先買....><....{:1_207:}
這裡比尾期貴廿草....{:1_206:}..唔知是否最後一盒,早排去睇明明唔見了,今日去又無意間見番....:67:
原本這模型無抽獎卡,問完後畀(R到)了兩張..不過第一輪抽獎是唔中...{:1_232:}

這盒舊第差不多買到隻RG GP01....但這盒個價又同單百式電度版差不多...{:1_203:}
唔知隻HG瓦索龍兩魚找二抵唔抵....但可玩性唔大..似裝飾品多D...:he:

獨眼蟹就一魚多一,二草啦...:34:
回復 33# toylover

你唔去個多人睇0既POST講,成個區都好多人報價,搵個無乜人答.睇的POST黎講:58:

兩舊..找DD