Toysdaily 玩具日報

查看: 20292|回復: 38

元朗玩具店

大家話頗貴的尾期同戲院斜對面間賣玩具的;其實本人覺得是同一老闆,因為間中見尾期老闆會坐這間櫃檯..
不過部份款模型都平過出面DD..包括FL..

HJ白狼渣古;;大約一舊
MG 1/100 Sinanju 大約四魚半
HG 百式加炮 ; 差不多十二草  HG MKII 大約八草. SUPER GUMDAM,加 Flying Armor ; 大約舊半
HG雷姆 ; 大約九草
SD Gundam BB Senshi Banshee ; 大約八草

小巴站對面兩層0個間平野較少.. LBX包骨架可換0個套 ; 大約二魚

希望有其他朋友有提供...

相關帖子

{:1_223:} Thx news!!
但見有好多post都係寫實價都無事嘅....:38:
但見有好多post都係寫實價都無事嘅....
hompage 發表於 22-3-2013 04:06 PM

Use "report" function please! :)
頭像被屏蔽
回復 5# gantz414

不過睇現在價錢,這兩間部份模型好似平過合益三間....{:1_197:}
回復 4# Douglas.M.Saint

以個人角度,出價錢又唔係咁大問題..{:1_197:}
唔同人可能對同一價錢唔同睇法...
尾期而家好D嘅...但買模型我會去舊合益,唔知呀伯仲有冇做呢
gantz414 發表於 22-3-2013 05:09 PM

呀伯重有做 我上個月先幫襯過佢黎
回復 8# 百萬傻炳

是否條巷中間0個間??見佢間野貼住
走啦,裝修..

是否唔做?
小巴站我不會再去,低能~
我想買白狼,如果係1舊嘅話,就真係平喎,多謝大大分享
回復  百萬傻炳

是否條巷中間0個間??見佢間野貼住
走啦,裝修..

是否唔做?
hompage 發表於 23-3-2013 09:54 PM

佢搬左過對面 而家應該係兩間連鋪 一間放貨 一間賣野
原來尾期..MG Sinanju同Sinanju Stein,都係三舊找一..
RG Destiny Gundam ,!&%
唔記得尾期定小巴站隔離0個間..HGUC 1/144 Gundam Ez8,一魚找一
尾期子母店...
一般RG  !#(   不過好多都無貨,話要訂貨
Z RG  !^(
MG紅魔蟹在尾期兩魚找隻手掌...{:1_201:}

之前在子母店,幾款舊MG都幾平,鐳射大炮一舊舊..一些吉姆二魚有找,但近日加番價...>0<..