Toysdaily 玩具日報

元朗玩具店

自從精口口口開左之後,小巴站兩間開始賣野平返D,有競爭係好D:he:
回復 16# Mr009

有些平過FL個價添..
隻新BB沙煞比,佢賣6草有找..{:1_197:}

MG 1/100 RGM-96X Jesta
尾期;大約 @#%  ..YL米青口口口; @@*

HGUC 1/144 Base Jabber Type-89
尾期;大約 &(
SD BB Legend Strike Ryubi Gundam

尾期;大約  *(

YL米青口口口; RG除Z,  !#%一盒,但款未必齊...
尾期是否同FL FB POST個價黎打,佢特價D野都平佢DD..

HGUC 1/144 Messala ; !(%  兩層那間 ; !*(
榮記...MG new gundam ka ver....$!(....啞左
回復 20# Ellis430

這間反而唔係樣樣平..
佢地三國傳有特價,但現在都無乜貨..幾乎有佢剩番那些..外傳又無興趣買..可惜當初買時無買到天熾鵬司馬懿..:26:
:x是否等元朗人慳番搭車錢唔使出SSP,留番D錢元朗都買到...
衰在元朗間晶品頗細間,無出面口咁多貨...:58:

尾期;
HGUC 1/144 Base Jabber Type-89
跌到  ^(
隻新BB沙煞比..%*  ,兩盒一舊..

本來想去買盒HG百式加炮,點知去都唔見了,畀邊位大大買0左...攪到連MOOD都無,Base Jabber Type-89平了都無買...:oh::help::time::56::$

在無百式加炮PICK下,睇佢個櫃都無幾多想買的HG剩..之前有RX-110 Gabthley ,不過個價好似是十算的..始終唔係咁係LIKE新版個包...加上個櫃無幾多款HG可以揀下買0左這盒漢堡包..唔知有沒有買貴, !#%..早排FL特價都貴過這個DD定差不多..
部艇就七草找番跌落街都無人會執的雞碎散紙.
尾期..Jesta (HGUC). 1零幾..Jesta Cannon  13幾...但現在出了MG後,個價是兩盒HG的價錢,但玩多好多野...變了未買HG的,買MG應該抵D..不過唔知MG會唔會又出Jesta Cannon{:1_203:}:36:

佢話係賤價定賤賣.十草一盒..粗玩OK啦...:58:
回復 18# hompage

YL間米青口口口的MG 1/100 RGM-96X Jesta 無晒LU.....><....

唔知是否最後一盒呢.{:1_197:}
睇福個面書.佢話D貼價的特價MG,幪面000都過精幾雞...真係以為人唔格價...{:1_203:}
高達3.0...尾期  31幾...
             榮.....二狗狗.:36: , HGUC 1/144 AMX-014 Doven Wolf  14草找DD