Toysdaily 玩具日報

查看: 21286|回復: 53

[玩具報告] Metal Build Exia开箱

昨日有幸稳到现货 啱啱收到 开盒
目前睇到 QC唔错 涂装个人感觉和七剑持平 甚至好 合金外露部分好多 但系关节冇freedom紧 可能会继承七剑嘅关节炎

正野呀~~ {:1_221:} 今晚等你新相~
我都係第一次睇D開盒圖, 因為產品太貴, 我都冇乜留意.. 我以為 METAL BUILD 都係模型黎, 原來係成品~ GUNDAM 都出埋合金, 遲 D 可能鳴門, 卡卡西個D 都要出合金~
正呀正呀{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
今晚等你新相~{:1_220:}
係時候追番隻冧價freedom高達:help:
I am waiting the call:shy:
快D派貨啦 等左好耐啦{:1_208:}
正呀{:1_221:}香港快啲到啦:46::46::46:
期待ching今晚靓相:46:止住啲飢渴先:$
師兄, 做得好:71:, 塞住個d專質疑人又唔多分享既人把口, 期待靚相!!!
師兄, 做得好, 塞住個d專質疑人又唔多分享既人把口, 期待靚相!!!
AK30 發表於 21-3-2013 11:51 AM

我只想分享自己喜欢嘅也 得到肯定就系我最大嘅满足 多谢你
正呀香港快啲到啦
期待ching今晚靓相止住啲飢渴先
FRAK 發表於 21-3-2013 11:49 AM

我见到港雅已经有了
仲未收到一樓電話~~~{:1_224:}
同樣等緊電話中......................{:1_201:}
更期待樓主更多正相報告~:D
支持一個~

內地偷步快一日派貨...  唔係咩新聞姐...  有d版友反應大左

等電話中...
支持一個~

內地偷步快一日派貨...  唔係咩新聞姐...  有d版友反應大左

等電話中...
呂品器 發表於 21-3-2013 12:39 PM

其实也都系第一次买偷跑货  好巧合嘅情况下