Toysdaily 玩具日報

查看: 5119|回復: 14

[分享討論] 第三個square的fan屎計劃 ~全膠心口燦龍麻 (Steelcore)

:65:Hi ~又係我好日唔出post 的死懶鬼:sleep:

點解會出post..

第一,因為覺得佢好型:handshake:, 所以買左佢:44:~ 玩過後真係好想同佢影下相 ~但死懶鬼邊有動力呀!{:1_207:}
第二 (重點), 為了毒下(某)人!{:1_209:} 今晚我決定影下佢 ..{:1_211:}

慣例 ... 價錢非常貴,但值得比 ~ 9 fish {:1_240:}

各位唔會有任何玩後報告....得圖{:1_214:}
(PS 沒有車mode ,因為老婆要用電腦,但我又唔想出廳影..所以提早收工

好去相la....因為我要訓 la....:43:

...唔記得講..好多相走晒蕉+blur 晒....but i like its :$ 因為我唔係影相佬 i don't care :78:

我係咪好靚仔先 :!

pk {:1_236:}冇左個心口

:) 我個心
出現鳥

衰仔.....好落返來{:1_216:}

見呀仔咁happy ..就算la....:43:..咪all 尿就得

咁似通緝犯照:unhappy:

:53:側面......

我有食過夜粥...咪撩我 !!:67:

:blame:{:1_232:}...叫左你...咪
撩我la..{:1_203:}
(都幾似黃狗射屎尿:42:..我果然唔識擺pose)

天呀 ~~ :help:

:47: 有架生.........{:1_208:}

今次你重唔...大穫:36:

最後係90年代 NBA 4大中鋒之一..{:1_209:}   
Patrick Ewing
(唔知大家明唔明呢個爛gap呢{:1_201:})

好 ~~ 收工 ~~ 訓la... seven head :43:

哈哈, 入到黎先知係TF, 好彩無錯過到,
靚相型TF~~
報告很簡單!正!!信我!:35:
為表支持, 我來給你補完車mode XD

人型的確很帥, 可動又高, 不過因為不喜歡它的車型態所以當時沒有訂, 結果後來花了8魚追回來, 真是自作孽...

人型的確很帥, 可動又高, 不過因為不喜歡它的車型態所以當時沒有訂, ...
手榴蛋包飯 發表於 19-3-2013 01:07 PM

車型真係差d。。。所以到宜家都仲忍住唔入!!:67:

人型的確很帥, 可動又高, 不過因為不喜歡它的車型態所以當時沒有訂, ...

我見到可坐人的TF很沒有抵抗力~~
cliffordchan107 發表於 19-3-2013 01:54 PM

咁點算呢??!第一隻第三方你都未買。。。宜家又。。。{:1_203:}
咁點算呢??!第一隻第三方你都未買。。。宜家又。。。
sundaydriver 發表於 19-3-2013 02:17 PM

好似周街都係靚女, 但係我又無本事識......
(睇下人點玩止下渴都好~~)
呢隻都有o的興趣
不過個價都仲未過到自己果關:unhappy:
車型真係差d。。。所以到宜家都仲忍住唔入!!
sundaydriver 發表於 19-3-2013 01:08 PM

就是嘛, 雖然它只是拖頭, 但樣子還是怪怪的...

cliffordchan107 發表於 19-3-2013 01:54 PM

從你對HAB系列的熱愛都可見一班呢:shy:

多謝咁多位先:64:(我唔個個回post..sorry).........下次有機會再影下其他三方野{:1_228:}

多謝 ..ching ...post個車mode 相 ..:64:

其實睇睇下個車mode ..我覺得ok 架{:1_205:}
{:1_224:} ...................
話說, 係 太方街 見到 有鋪 DISPLAY d 隻野, 佢加左隻電影版 TF 激光鳥 係後面做大翼 ... 真係形爆 !
以時出埋果d 大大件又可以合体果 d ar :78:

可能到時我會中毒都唔定 :45:
借黎玩下~~~我知您唔介意~~~{:1_214:}