Toysdaily 玩具日報

查看: 3709|回復: 11

[分享討論] 開心shares 咩都有dd

咩都有d 影得差請見諒{:2_327:}
d emia真係又平又正 蘿蔔魂3/4分一既價錢, 但又好玩又靚d
faiz同架車買果陣加埋都係兩舊水點解而家兩舊水得架車 :0)
有d明白點解老人家同op動畫咁鍾意想當年:0)
btw ggg想買埋高登槌, 但係個槌仲貴過本體 :0)

隻萬能俠2號影得好正:71:
一見極魂就梗係支持啦!請問師兄重有無其他極魂呢?
EMIA我反而爭好多'單眼佬'--渣古, 老虎~~
btw, emia是很好的高達成品系列之一
EMIA我反而爭好多'單眼佬'--渣古, 老虎~~
btw, emia是很好的高達成品系列之一
cliffordchan107 發表於 18-3-2013 11:09 AM

我剩係得D單眼佬 sosad
唔明點解呢個系列會仆得咁值, 上面三隻加埋應該只係一舊多d
一見極魂就梗係支持啦!請問師兄重有無其他極魂呢?
ryu4103 發表於 18-3-2013 02:05 AM

應該得咁多
自劍king form 之後就冇買, 一來貴二來出親d都冇興趣
好想買番龍騎果兩隻同斬鬼, 但係成日撞唔多好價, 有果時又唔夠人搶 sad
:help:好多好野..........
回復 6# 412456

師兄講得啱!而家D極魂真係越出越貴,還是初出的龍騎及響鬼又平又靚,小弟都係入左呢兩隻其他無入,希望師兄繼續入到極魂心頭好,再post相
我剩係得D單眼佬 sosad
唔明點解呢個系列會仆得咁值, 上面三隻加埋應該只係一舊多d
412456 發表於 18-3-2013 03:41 PM

可能成本高, 後期uc好多都只是repaint,
舊化也消失了, seed也出了很少
好多好野..........
老文 發表於 18-3-2013 04:44 PM

窮鬼冇咩好野, 最貴果隻就係ggg soasd
回復  412456

師兄講得啱!而家D極魂真係越出越貴,還是初出的龍騎及響鬼又平又靚,小弟都 ...
ryu4103 發表於 18-3-2013 04:47 PM

出都出得愈黎愈差, 好似劍king form就高人一個頭, 隻智將kugga就細人一個碼 定價又高左 quality 又差左
回復 10# 412456

最貴的玩具..不一定好玩,有些亦不一定最好..反而有些平平地既仲耐玩:71: