Toysdaily 玩具日報

查看: 5807|回復: 16

國寶的另一面......

關閉 [複製鏈接]
前天同埋個FRIEND行過INS占, 發現了一個令人憤怒的事, 國寶出名訂野OK, 但前天我見到一對老公公婆婆帶了個小朋友看玩具, 不知是否下雨關係, 老公公不慎滑倒挨咗落去國寶的貨到, (有時國寶的貨會放在走廊到), 有個女店家即刻話"呀伯你小心D呀, D貨好貴' 她不但沒有去扶老公公, 叫佢快D行開, 即刻叫個男店員開葙看下的貨有冇事, 做生意還生意, 對老人家要尊重一的
er....對客好唔好態度 同對其他人係兩回事
我諗大家都識分既...

唔理佢做人點  最少佢做生意上黎講 都算好
咁做生意你係佢老闆!!咁個伯你外人= =!!如果有d咁既事唔出奇~好話唔好聽~如果d貨真係有咩爛都無人買啦~~佢咪要蝕大本= =!!!如果係d好野仲蝕慘!!
強帖留名!
而家 d post 真係越黎越有趣
人渣!
天地不容!
:*:blame::angry::what::53:
Its nothing to do with action figure
前天 = 星期一???
國寶星期一好似唔開門喎...
依家D惡意中傷POST真係多
你同個friend見到老公公滑倒都唔埋去扶起佢...........人渣~~~~~~~:blame:
你同個friend見到老公公滑倒都唔埋去扶起佢...........人渣~~~~~~~
小武 發表於 24-8-2011 09:59 AM

依家興有事唔幫手淨拍片掛{:3_132:}
強帖留名!
而家 d post 真係越黎越有趣  x2
打個喊露先~~~:ar:

作為玩家, 都好過好心地但扼人既黑店:(
最好緊係又好心地, 對顧客又好, d野又平, 女店家又靚女啦:$
你同個friend見到老公公滑倒都唔埋去扶起佢...........人渣~~~~~~~
小武 發表於 24-8-2011 09:59 AM

咪就係,樓主聽得咁清楚應該都好近國寶門口,
當時樓主衝埋去扶個老人家,點都快過國寶職員跨過門口張檯再出唻扶個老人家囉
樓主見到又唔去扶下個呀伯?