Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 神話系列全制霸 - 2008年魂限黑盒冥白羊座 - 教皇薛安登場!!!!! (已加入神櫃照)

皇級系例,講真真係可有可無,小弟都淨係得海皇咋,無乜收藏價值咁
rention929 發表於 19-3-2013 05:15 PM

但我想佢可以繼續出埋其餘4子囉..........起馬比隻皇級天秤我吖......:79:
果然唔簡單~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 19-3-2013 04:50 PM

有錢就可以好簡單........:34:

回復 118# ray文

sorry!應該仲有張摺得埋既膠箱及底座咁
啱啱上返日本拍賣網,真係搵唔返嗰隻皇級買
回復  ray文

sorry!應該仲有過摺得埋既膠箱及底座咁
rention929 發表於 19-3-2013 06:19 PM

原來咁.........................{:1_237:}

皇級天秤呢隻我會買,因本命星座無計,唔知係咪雙body呢,因紫龍及童虎背後有紋身啊!話曬叫皇級比D態度出嚟好喎
好靓啊:shiny:
不過對眼好似開左d,怪怪地
就如同ray文大說的
聖衣是個無底坑
把我的熱情給磨光了
所以就全出清
看同好的展示過癮就好

其實閣位大大有冇覺得星矢玩具係要細件先好(可能小弟真係最有感情既玩具),因為小弟细细個小學生年代係玩大系開始,玩到好似電視做到神闘士咁上下有D雜廠出咗雙頭龍及天秤12吋既物體價錢有唔貴一魚六蟹咁上下,小弟即時叨屋企買比我,含盡辛酸,究終成功入手,但一玩上手而...點解D手腳咁鬆既D甲有唔得有要用AA膠痴,好鬼麻煩,所以我極之抗拒大隻星矢(可能呢D叫童年陰影)但多年之後B記居然出12吋,過畤即刻腦海浮現老翻二個字出嚟,所以小弟覺得星矢玩具細隻先至係絕配(純粹個人意見)
好壮观啊,冥衣比起黄金圣衣更有一种别样的华丽:36:
無記錯就30歳,樣就似尹子維
rention929 發表於 19-3-2013 04:49 PM

好想認識他,不如我地搞下網聚約出來交個朋友吧
其實閣位大大有冇覺得星矢玩具係要細件先好(可能小弟真係最有感情既玩具),因為小弟细细個小學生 ...
rention929 發表於 19-3-2013 06:50 PM

我都覺舊嘅星矢玩具好好玩
但我想佢可以繼續出埋其餘4子囉..........起馬比隻皇級天秤我吖......
ray文 發表於 19-3-2013 05:58 PM

我贪心D, 我要埋冰河水瓶圣衣, 咁我可以玩皇级海皇最后一幕情景:)
皇級天秤呢隻我會買,因本命星座無計,唔知係咪雙body呢,因紫龍及童虎背後有紋身啊!話曬叫皇級比D態度出&#221 ...
rention929 發表於 19-3-2013 06:26 PM

原來你都係天秤座..................{:1_236:}真係好多人爭呀.......包括小弟~:shy:
好靓啊
不過對眼好似開左d,怪怪地
mf_c2000 發表於 19-3-2013 06:32 PM

話晒始終係神級人物嘛...........:he: