Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 神話系列全制霸 - 2008年魂限黑盒冥白羊座 - 教皇薛安登場!!!!! (已加入神櫃照)

不用一年就追返晒,強!
mushroom 發表於 18-3-2013 10:03 AM

你都得架牛牛, 快d爆發你嘅小宇宙啦~{:1_209:}
絕對認同呀龍兄...........
好羨慕呀你又可以去日本.........我只差透明馬仔, 藍色已有喇.......如 ...
ray文 發表於 18-3-2013 10:39 AM

如果我日遊時見到隻Tamashii透明天馬Object, 一定幫你買!  一於當手信~  {:1_220:}
原來兩隻馬仔而家咁貴,咁我當年七草一隻都算抵喎!預祝文兄再入好物!
咁多位師兄,原來你哋既全制霸既標準,係連聖衣箱都要買埋架及周邊產品都照殺可也{:1_214:},咁睇小弟真係冇可能全制霸喎:cool:,小弟以為自己都好齊下,由聖衣大系到神話都一件不漏咁買齊{:1_220:},但真係一山還有一山高:o,小弟真係服囇你哋咁多位師兄:52:!勁:71:啊:71:
如果我日遊時見到隻Tamashii透明天馬Object, 一定幫你買!  一於當手信~
傲龍未展 發表於 18-3-2013 05:00 PM

龍兄, 有心便可, 不用刻意去搵呢, :shy:.......一切隨緣呢~ 不要擔晤你行程呀~{:1_197:}
知你咁有心已很開心呢~:)
原來兩隻馬仔而家咁貴,咁我當年七草一隻都算抵喎!預祝文兄再入好物!
wpc 發表於 18-3-2013 05:47 PM

謝謝WPC兄嘅祝福呢...........{:1_211:}
咁多位師兄,原來你哋既全制霸既標準,係連聖衣箱都要買埋架及周邊產品都照殺可也,咁睇小弟 ...
rention929 發表於 18-3-2013 06:35 PM

千奇唔好咁講呀, 呢度好多ching都好猛料架..........真係一山還有一山高呢.....最緊要係你自己滿足已很足夠喇, 不需與人相比呢~ :) ching你已很利害呀~:shiny:
回復 82# ray文

我唔算利害,我啲朋友玩大系要玩到連個盒既膠紙都要末開封先買,1隻儲1隻買二手。      

玩,小弟自問無佢哋咁瘋狂。
回復  ray文

我唔算利害,我啲朋友玩大系要玩到連個盒既膠紙都要末開封先買,1隻儲1隻買二 ...
rention929 發表於 19-3-2013 08:11 AM

咁又係呢, 真係要幾瘋狂都有........所以都係果句, 最緊要自己開心enjoy咪得囉, 不需與他人比較呀~:78:
全制霸已經唔簡單, 仲要係制霸神話...
我本身只有 舊黃金, 5 tv青銅, 7 ex, 海鬥咋...

全制霸要唔要5皮野?
全制霸已經唔簡單, 仲要係制霸神話...
我本身只有 舊黃金, 5 tv青銅, 7 ex, 海鬥咋...

全制霸要唔要5皮 ...
denniskwong 發表於 19-3-2013 11:55 AM

未有統計..............:(不過相信好多大大都已做到呢.....
況且玩具制霸唔算難.....地方先最難解決......:no:

爆櫃照............

未有統計..............不過相信好多大大都已做到呢.....
況且玩具制霸唔算難.....地方先最難解決.. ...
ray文 發表於 19-3-2013 12:40

只係你其中一個櫃{:1_204:}
只係你其中一個櫃
狂四郎 發表於 19-3-2013 12:52 PM

唔好玩踢爆好wor四郎.........:DD
唔好玩踢爆好wor四郎.........
ray文 發表於 19-3-2013 12:54

難道你屋企無衣櫃鞋櫃{:1_231:}
難道你屋企無衣櫃鞋櫃
狂四郎 發表於 19-3-2013 01:04 PM

家窮.................{:1_238:}